Dalmata Mentés

Bonnie és Clyde ideiglenes befogadót vagy végleges gazdát keres akár KÜLÖN-KÜLÖN is!

Bonnie és Clyde, a dalmatapár továbbra is kerti kennelben laknak, ahol életük első 9 évét töltötték. Az új tulajdonosok készítettek a számukra árnyékolót lepedőből, ám azt a kutyák hamar leszedték, így a nyári kánikulában az a minimális árnyék jut nekik, amit a kutyaház vet, lyukakat ásnak, hogy valamelyest hűsíteni tudják magukat.

A kutyák jelenlegi gondozóinak kevés kutyás tapasztalata van, így minél hamarabb hozzáértő, tapasztalt ideiglenes befogadót vagy végleges gazdit keresünk a két kutya számára, akár KÜLÖN-KÜLÖN is!

Szeretnénk állatorvossal is megnézetni őket, ehhez azonban Debrecen környéki fuvarosra van szükségünk, aki elszállítaná a kutyákat (akár egyesével) az állatorvoshoz! Az állatorvosi számlát fizetjük. Fuvar segítséget is az alábbi elérhetőségeinkre várunk, ahol leegyeztethetjük a részleteket!

Bonnie & Clyde

Bonnie & Clyde

A sikeres hirdetésük érdekében első sorban Budapest környéki ideiglenes befogadókat keresünk, ahol jobban megismerhetjük őket, hogy megtaláljuk számukra a megfelelő gazdát. Ideiglenes befogadás esetén a szállítást megszervezzük, a kutyák ellátását és állatorvosi költségeit álljuk.

Történetüket itt követhetitek nyomon:
Bonnie: http://dalmatamentes.hu/portfolio/potyi-nyirabrany/
Clyde: http://dalmatamentes.hu/portfolio/folti-nyirabrany/

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu
06303457051 vagy 06309012509
Dalmata Mentés