Dalmata Mentés

Boldog gazdisaink: Penny és Cody hírei

Cody, a nyúlánk dalmata kan és Penny, a kis termetű dalmata keverék szuka ma már boldog gazdis ebek! Tavaly fogadta örökbe gondos gazdájuk fél év különbséggel a két csodaszép kutyát, akik ma már egy családot alkotnak, és igazán szerencsések, mert jobb gazdit egyik kutya sem kívánhatna magának!

Penny és Cody

Penny és Cody

Codyt ismert csípőproblémával fogadta örökbe Kinga, és azóta is rendszeresen járnak kutya fizioterápiás kezelésekre. A város másik végéből minden hétvégén lelkiismeretesen átutaznak és meg is látszik ennek eredménye. Cody a hidroterápiás kezeléseknek köszönhetően szépen megerősödött, olyannyira, hogy nemrégen már aquafitnessz órákon is részt vettek az ügyes kutyafiúval az Ebfizio profi munkatársainak szakszerű vezetésével. A gazdi otthon is gyakorol Codyval és Penny is lelkesen csatlakozik a mozgásfejlesztő feladatokhoz, mindannyian örömmel végzik a matracos gyakorlatokat.

Cody fizioterápiás kezelésen

Cody fizioterápiás kezelésen

Pennyvel a sikeres próbaidő letelte után jelentkeztek viselkedési problémák, elkezdett az utcán mindenkit megugatni, valamiért visszaesett korábbi bizonytalan lelkiállapotába a biztos lakáson kívül. Gazdája azonnal orvosolni kezdte a jelenséget, kutyakiképző segítségével elkezdtek dolgozni a nem kívánt viselkedés korrigálásán, és Penny ma már ismét kiegyensúlyozott ebként éli családos életét. Hatalmasakat kergetőznek a séták során a parkokban és a lakásban is szeretnek birkózni, igazán jól kijönnek a gazdi legnagyobb örömére.

Penny és Cody

Penny és Cody

Köszönjük Kingának a sok támogatást, amelyet azon felül nyújt Penny sorstársainak, hogy mindeközben példaértékű, gondoskodó gazdája a két mentett kutyusnak!

“Sziasztok!
Gondoltam bejelentkezünk, hogy minden rendben 
Codynál nagyon hatásos a hidroterápia és az otthoni fizio, már egyre többet szaladgál a séták alatt és egyre több izom van a sérült lábán is.
Pennyke igazi királykisasszony, az esőben úgy kell noszogatni, hogy hajlandó legyen sétálni, inkább a meleg lakásban lenne ilyenkor, bekuporodva a babzsák fotelben 
Egyébként igazi energia bomba a séták alatt.
Már nagyon megszokták egymást, elértük, hogy az egy térségben etetés sem okoz már gondot, mindketten kivárják a sorukat a saját táljuk előtt, amíg azt nem mondom, hogy ehetnek.

Cody és Penny

Cody és Penny

Bár az együtt alvásnak szerintük még mindig nem jött el az ideje, kedvesek egymással, semmilyen gond nincs.
Lelkesen mutatják meg a tudományaikat (ül, fekszik, áll, pacsi), jutalomfalattal mindketten jól motiválhatók, úgyhogy nem állunk meg a tanulásban.
Pennyre rá se lehet ismerni, annyit változott, amióta elhoztam. Már alig ijed meg valamitől, Codytól rengeteget tanult ilyen téren. 
Autóban nagyon szépen utaznak mindketten a hátsó ülésen. (De azért fő a biztonság, úgyhogy mindketten hámot viselnek ilyenkor és “kutya biztonsági övvel” -nem tudom mi a neve – ki vannak kötve.)
Szép napot Nektek!
Kinga,Cody & Penny”

Cody története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/cody/
Penny története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/penny/

Dalmata Mentés