Dalmata Mentés

Benett, boldog gazdisunk friss hírei

Benett, aki ma már Perec fiatal kora ellenére sokáig keresett gazdit, a nyár közepére érte is eljött a számára megfelelő család. Azóta is minden rendben, a nevelgetését tovább folytatják, járnak a kutyaiskolába és rengeteget mozgatják aktív gazdái az energiabomba Perecet. Ahhoz, hogy együttélésük jól működjön a fizikai lefárasztásán túl a következetességre, a folyamatos tanulásra is szükség van, és ők tényleg mindent megtesznek érte.

Benett

Benett

Képeket és beszámolót is kaptunk tőlük:

2017.09.19.
“Sziasztok,
Az iskolában most “A közös játékból hívunk ki minden kutyát” anyagot gyakoroltuk.
A képen perec és kedvenc kutyaiskolás játszótársa látható.
Ha már ismerős haverjaival találkozik és kedvezőek a körülmények, akkor is el szoktuk engedni néha, hogy egy kicsit szabaon, kötetlenül játszhasson. 
Még nem tudjuk behívni minden körülmények között, de azt már elértük hogy nem megy el és ha szólítjuk majd hirtelen elfutunk előle, akkor utánunk ered. Gábor”

Benett

Benett

2017.10.02.
“Minden rendben. Szépen formálódik. Még mindig nem jön be minden esetben, de már egyre többször és egyre inkább a közelünkben marad kiránduláskor is. Póráz nélkül még mindig csak erdőben, mezőn, udvaron engedjük. Szépen tudja a hagyod parancsot is, ha valamit felzabálna mér sokszor elég rászólni. 
Vannak kis kutyabarátai is, velük heti szinten találkozik.
MIközben egyre jobban ragaszkodik, közben egyre jobban próbálja átvenni az irányítást is szóval nem hagy minket ellustulni. : ) 
Nagyon sok örömet szerez nekünk, vidám életteli hangulatot csempész a házba, nagyon szereti a vendégeinket is..”

Benett története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/benett/
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Benett/

Dalmata Mentés

Benett

Benett