Dalmata Mentés

Átvettük az utolsó két pécsi szukát!

A pécsi mentés a végéhez közeledik. 2017 júniusában csatlakoztunk a Pécs melletti szaporítótelep felszámolásához a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvánnyal együttműködésben, ahonnan júniustól 2018 januárjáig 16 kutyát vettünk át.

A legutóbbi januári átvételnél gondozásba került Pehely, Pipacs és a 6 kölyök, őket követve néhány napja érkezett hozzánk Pixie és Poppy, az utolsó szuka páros, akik szintén a szaporítótelep sanyarú sorsú kutyái voltak. Velük együtt összesen 18 kutyán segítettünk a mentés keretein belül!

Pixie és Poppy

Pixie és Poppy

Pixie és Poppy hasonlóan félősen, feszült állapotban kerültek hozzánk, mint korábbi társaik, lelki állapotuk azonban hamar stabilizálódni látszik, oldódnak és kedvesen közelítenek az emberhez. Persze megijednek még sok dologtól és új szituációktól, de alapvetően nyitottak, érdeklődéssel néznek a nagyvilágba, mely most kitárulhat előttük.

Mindketten kivizsgáltan, ivartalanítva érkeztek, szeretnénk újfent megköszönni a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány munkatársainak segítségét, akik biztosították minden átvett kutya számára az elsődleges állatorvosi ellátás megkezdését és a fuvart is Budapestre. Nélkülük nehezen jutottunk volna el idáig!

Pixie és Poppy zárja a pécsi mentés kutyáinak sorát, de a munka nem áll meg! Rehabilitációjukat megkezdtük, hamarosan gazdikereső státuszba lépnek, mellettük a kölykök is keresik a számukra megfelelő családot! Oltási programjuk még folyamatban a két új felnőtt szukának is, így a velük érkezett számla mellett várhatóak további kiadások!

Pixie és Poppy

Pixie és Poppy

Kérjük támogassátok gondozásban lévő kutyáink ellátását! Minden kis összeg számít!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: “Pécsi mentés” vagy “Pixie és Poppy”

Pixie és Poppy számla

Pixie és Poppy számla

Minden beérkező adomány teljes összegét a kutyák szükségleteinek ellátására fordítunk!
Minőségben a jelenlegivel megegyező tápadományt is elfogadunk, ezzel kapcsolatosan egyeztetni a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címen lehet.

Köszönjük támogatásotokat!

Dalmata Mentés