Dalmata Mentés

Cherry

2014.03.09. – A 9 kabai kölyök GAZDIS!

A tegnapi napon elérkeztünk ehhez az időhöz, melyre egy különleges találkozót szerveztünk: meghívtuk a kabai mentvények új családjait, hogy együtt írhassuk alá a végleges örökbefogadási szerződéseket és a csapat újra együtt lehessen.
Boldog gazdis éveket kívánunk a 9 kölyöknek!

Képek a találkozóról: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/Megjelenesek/Kirandulasok/2014_03_08_hajogyari_kabai/

 

2014.03.05. – Cherry hírei

Cherry nagyon kiegyensúlyozott és boldog kutya új családjában. Borzasztóan szeretik, rengeteget foglalkoznak vele. Most fog elkezdeni kutyasuliba járni, ahol szellemileg is fejlődhet. Gazdija elmondása szerint nagyon tisztelettudó és figyelmes kislány, nyugodt, ugyanakkor nagy mozgásigénye van, amit tökéletesen kielégítenek a gazdik. Sokat sétálnak és persze a lakásban is megvannak a szabályok.

“Tökéletes kutya és gyönyörű, a legjobb választás volt, köszönjük nektek!” – mondta a gazdi a telefonban
Nagyon örülünk, hogy ilyen jó döntést hoztunk és Cherrynek ilyen boldog élete lehet. 🙂

 

2014.02.09. – Cherry próbaidős gazdis

Január közepén Cherrynek is komoly érdeklődői akadtak. Egy szombati délutánon 4 kedves családdal ismerkedtünk meg, elsőként a “lányok” érdeklődőivel. Casper azonban megelőzött minket, kiválasztotta magának leendő családját, a közöttük lévő összhang pedig már elsőre tökéletes volt. A második gazdijelölt esetében is a kutya választott: Chanel a felé forduló hölgy ölébe mászott és 5 másodperc alatt elaludt. Könnyekig meghatódtunk, hiszen a félénk kislány eddig velünk is megtartotta a 3 lépés távolságot.

Harmadikként Cherryre és Chanelre érdeklődők érkeztek, akik szintén nagyon szimpatikusak voltak. Plédeket hoztak adományba a kiskutyák alá, melyet nekik is nagyon köszönünk!! A harmadik család próbált Cherryre koncentrálni, mivel mindenképpen szukát szeretnének. Cherry egy megnyerő jellemű kutyus, szépen sétált minden családtaggal. Kedvesen fordult feléjük, hagyta magát szeretgetni, így itt is megvolt az összhang.

A találkozók megtörténte után 1,5 héttel sor kerülhetett a az ivartalanítási műtétre. Az altatásból felébredvén Cherry egyből gazdijelöltjei otthonában kezdhette meg a 10 napos lábadozási időt és a beilleszkedést. Csodás gazdikhoz került, akik nagy szeretettel, odafigyeléssel halmozzák el őt, mely által végre megtapasztalhatja, milyen is egy boldog kölyökkutya élete.

 

2014.01.07. – Cherry – 3 hónapos szuka, a kabai mentésből – Gazdit keres

Cherry a kabai 3 hónapos kölykök egyik lányzója. Élénk, kedves, érdeklődő kiskutya, aki testvéreihez hasonló módon játékos és rosszalkodó is. Nagyon szeret kergetőzni az udvaron, szívesen rágja a kutyajátékokat és minden mást is, ugyanakkor kényelmes kishölgy, mindig gondosan megválasztja a fekhely legjobb és legmelegebb részét. A nagyobbaktól sokat tanul, mindig érdeklődve figyeli őket és utánozza tevékenységüket. Ennek néha az az eredménye, hogy bizony ő is meg van szidva a dolgok ellopásáért és szétcincálásáért, ez is együtt jár egy kölyökkutyával. Emberek felé is bátran nyit, Cliffhez hasonlóan pajkosan hívja játékra gondozóját.
Etetéskor eleinte habzsolt, ma már sokkal szebben és nyugodtabban eszik, viszont ha alkalma van rá, lopkod a tesók táljából, igazi falánk dalmata.
Szobatisztasága alakulóban van, hamarosan 100%-osan szobatiszta lesz.
Bentlakással, vagy házba bejárással adjuk örökbe.

Megkapta második kombinált oltását, féreghajtva van, chipet is kapott, egészséges. Veszettségi oltását 1 hét múlva kapja, ivartalanítása a megfelelő gazdijelölt megtalálásával válik esedékessé, a műtétet követően már új családjánál lábadozhat, határozott idejű próbaidős szerződés megkötésével, melynek sikeres zárása a végleges örökbe fogadás.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbe adási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (CHERRY)
+36303457051 ; +36203324632

Személyes ismerkedésre január 10-étől van lehetőség!
Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/

Categories: