Dalmata Mentés

Chanel

2014.03.09. – A 9 kabai kölyök GAZDIS!

A tegnapi napon elérkeztünk ehhez az időhöz, melyre egy különleges találkozót szerveztünk: meghívtuk a kabai mentvények új családjait, hogy együtt írhassuk alá a végleges örökbefogadási szerződéseket és a csapat újra együtt lehessen.
Boldog gazdis éveket kívánunk a 9 kölyöknek!

Képek a találkozóról: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/Megjelenesek/Kirandulasok/2014_03_08_hajogyari_kabai

 

2014.03.05. – Chanel hírei

Chanel igazi imádatnak örvend új családjában. Gazdái hatalmas szeretettel halmozzák el, teljes értékű családtag!
A gazdik tollából:

“Annyira imádjuk és nagyon rendes, kedves, szófogadó kutyus csak a reggeli első találkozást kell túlélnünk, akkor vastag nadrág, pulcsi, mert szétszed örömében, aztán nyugalom van .”
“Ma engedtem el eloszor !!! Kis felelem volt bennem, de biztam benne hogy visszajon. Edes volt, elvezte a vizet, szedte a kavicsokat, akkorat szaladgalt!!! Es odajott ha hivtam!!!
Imadom!!!!
Szofogado, mindent megert, szobatiszta,csoda egy kutyus “

Chanel nagyon odaadó kutyus, nem tágít egy percre sem a gazdik mellől, nagyon ragaszkodik. Betegség esetén igazi együttérző társ, aki odabújik és mindent megtesz, hogy a gazdik jobban érezzék magukat. Már új kutyabarátokra is szert tett és igazán jó életet tudhat magáénak. 🙂

 

2014.02.09. – Chanel próbaidős gazdis

Január közepén Chanelnek komoly érdeklődői akadtak. Egy szombati délutánon 4 kedves családdal ismerkedtünk meg, elsőként a “lányok” érdeklődőivel. Casper azonban megelőzött minket, kiválasztotta magának leendő családját, a közöttük lévő összhang pedig már elsőre tökéletes volt. 🙂

A második gazdijelölt esetében is a kutya választott: Chanel a felé forduló hölgy ölébe mászott és 5 másodperc alatt elaludt!!! Szívmelengető élmény volt végignézni, ahogy a mindenkitől félős, tartózkodó kislány egy számára teljesen idegen ember ölében alszik, akit alig 2 perce ismert meg. Később őszinte meglepetésünkre gyönyörűen sétált érdeklődőivel, pedig előtte ő volt az egyetlen, aki semmilyen körülmények között nem volt hajlandó erre senkivel. Abszolút nyitott volt érdeklődőire és nagyon szépen oldódott közelükben.

Időpontot egyeztettünk az ivartalanításra, és a három napos kontrollvizsgálatot követően (melyen az állatorvos mindent rendben talált), Chanel költözhetett is próbaidőre. Gazdijelöltjei messzebbről utaztak el érte, ő pedig már a rendelőben boldogan vetette magát leendő családja ölébe. Aláírtuk a próbaidős szerződést, s már indultak is haza, hiszen hosszabb út állt előttük.

Chanel csodás gazdikhoz került, akik nagy szeretettel, odafigyeléssel halmozzák el őt, mely által végre megtapasztalhatja, milyen is egy boldog kölyökkutya élete. 🙂

 

2014.01.07. – Chanel – 3 hónapos szuka, a kabai mentésből – Gazdit keres

Chanel a második legkisebb kölyök a 3 hónapos csapatban. Kissé félénk, visszahúzódó lányka, de sokat javult érkezése óta. A többiekkel mérsékelten játszik, az emberekhez kedvesen, de kissé távolságtartóan közeledik, még nem oldódott fel 100%-osan. Ő is nagyon picike volt, testvéreitől elmaradott, alultáplált, érkezése óta szépen felfejlődött, utolérte a többieket.
Nagyon szép, kislányos vonásai vannak, jelleme is barátságos, kedves, kislányos.
Ha egyedül vele foglalkoznak, kissé zárkózott lesz, de amint rájön, hogy nincs mitől tartania, kapható a játékra, hancúrra.
Szépen, habzsolás nélkül eszik, néha odamenne lopkodni a többiektől, de csak ritkán.
Szobatisztasága alakulóban van, hamarosan 100%-osan szobatiszta lesz.
Bentlakással, vagy házba bejárással adjuk örökbe.

Megkapta második kombinált oltását, féreghajtva van, chipet is kapott, egészséges. Veszettségi oltását 1 hét múlva kapja, ivartalanítása a megfelelő gazdijelölt megtalálásával válik esedékessé, a műtétet követően már új családjánál lábadozhat, határozott idejű próbaidős szerződés megkötésével, melynek sikeres zárása a végleges örökbe fogadás.
Egyesületünk gondozásában keresi új családját, örökbefogadása előzetes ismerkedéssel és az örökbeadási szerződés aláírásával lehetséges.
Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (CHANEL)
+36303457051 ; +36203324632

Személyes ismerkedésre január 10-étől van lehetőség!

Bővebb információ az örökbefogadás menetéről honlapunkon elérhető: http://www.dalmatamentes.hu/

Categories: