Dalmata Mentés

Zazi próbaidős gazdis!

Többszöri személyes ismerkedéseket követően Zazi az őszi szünet elején próbaidőre költözhetett. 🙂

A család nem sajnálta a fáradtságot, még szakadó esőben is jöttek a megbeszélt találkozókra, amik egytől egyik pozitívan zárultak. A tágabb család is eljött minden alkalommal, pedig utazniuk kellett, de hát nem minden nap választ magának új családtagot az ember, akivel megosztja következő éveit, és számunkra is fontos volt, hogy ez alkalommal jól válasszunk, valóban mindenki egyöntetűen akarja, szeresse és megfelelően kezelje ezt a csupaszív fiatal kutyát!
Leendő gazdái tapasztalt kutyások, sőt dalmatások is, Zazi személyisége elvarázsolt mindenkit.
A költözés napján együtt mentünk Zazival felfedezni új lakhelyét. Tágas kert, kutyabarát lakás, közvetlen közelben a számára megszokott pancsolási lehetőség, napi futtatásra, tökéletesen alkalmas zöld terület várt minket. A család két cicája ugyan nem bontott pezsgőt az új négylábú láttán, de különösebb probléma sem adódott, mivel kutyához szokott macsekokról van szó, Zazi pedig érdeklődően viselkedett irányukba. A környéket felfedező első sétánk után boldogan ment haza, nem búcsúzkodtunk, ő izgatottan várta a sok új élményt…nameg a spejz ajtó nyitását, mert azt rögtön megtanulta 
Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a gazdijelöltekkel, Zazi már az első héten nagyon jól alkalmazkodott. A lakásban jól viselkedik, a napi többszöri séta és foglalkozás kellően lefárasztja ugyan, de még így is nagyon érdeklődő, aktív, követi új gazdijait mindenhová. Sőt, ugatással már jelzi a saját területét az idegeneknek. Kisgazdijára különösen jó hatással van, sok játékkal, a szabadban töltött közös biciklizéssel, vidámsággal telnek napjaik. Egy kölyök dalmata mellett bizony nem lehet lazsálni, aktivizálja az egész családot!
Néhány hét múlva ismét találkozunk, bízunk benne, hogy az örökbe adási szerződés véglegesítése alkalmával!

10750065_786398418088029_5263680519664948026_o