Dalmata Mentés

Trixie hírek

2021.09.24.
Trixie hírek
Elkészültek Trixie labor eredményei: szívféreg, bőrféreg és giardia pozitív! Mindhárom betegséget paraziták okozzák, zoonozisok, kezelés nélkül súlyos szövődményeket okozhatnak, megelőzhetőek lennének (az ingyen kutya hirdetéséből: “minden oltása rendben” – az 1db kötelező veszettségi sajnos nagyon kevés!) de szerencsére gyógyíthatóak.
Azonnal kiváltottuk a szükséges gyógyszereket, a dirofilaria miatt pedig szívultrahang időpontot foglaltunk, ahol kiderül majd, hogy milyen nagyságrendű a baj, és mivel folytatjuk a kezelését.
Nagyon örülünk annak, hogy Trixiere úgy is érkeztek érdeklődések, hogy szinte semmi konkrétumot nem lehetett tudni róla. Mi nem szeretnénk “zsákbamacskát árulni”, mert az megint oda vezetne, hogy ennek a fiatal kutyának, aki már így is túl sok kézen ment keresztül, tovább gördülne a kálváriája. Tisztázni szeretnénk, hogy Trixiet örökbefogadási szándékkal hozták el befogadói, fenntartva, hogy amennyiben nem jönne ki meglévő pöttyösükkel, akkor ideiglenesen gondozzák, és felelős, jó gazdát keresünk számára. Utóbbi eset áll fenn, így a fentiek figyelembe vételével, bevált es több, mint százszorosan sikeres örökbefogadási rendszerünknek megfelelően várjuk azon érdeklődők emailjét, akik szeretnék családtagnak örökbe fogadni, és folytatnák Trixie gyógykezelését!
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Trixie) – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Története, bővebb jellemzése hamarosan honlapunkon lesz olvasható: www.dalmatamentes.hu

Dalmata Mentés