Dalmata Mentés

Trixie gazdát keres!

2022.08.25. Trixie gazdát keres!
Trixie olyan, mint egy üres lap, amire írni kell. Nyitott, befogadó az új dolgokra, végtelenül kedves, keresi és figyeli az embert, figyelmet követel picit unszolósan de nem nagyon tolakodóan.
Barátságos, bújós, ossza a puszikat, fúrja a fejét az ember kezébe, lábába, ölébe. Bökdös egy kicsit, nem lehet őt nem figyelmen kívül hagyni, észre sem lehet venni, hogy baj van a hallásával mert figyel minden rezdülést, mozdulatot.
Biztos, hogy könnyen tanítható és éhezi a foglalkozást, az emberhez kapcsolódást. Nagyon kellene már neki egy jó gazdi akinek ő a szemefénye, mégérné őt választani, mert nagyon hűséges valódi társ lehetne!
Feltűnő megjelenésű, formás, izmos, fiatal kutya. Más ebekkel érdeklődő, játékos, energikus. Kisebb állatokkal is összeszoktatható.
Minden napos lemozgatást, foglalkozást igényel, olyan gazdát keresünk számára, aki vinné magával mindenhová. Az elférne sokadiknak a kertben jelentkezők kérjük kíméljenek, elférni most is elfér, ennél több jár neki, ő egy szuper kutya lesz egy olyan gazdánál, ahol ő a legfontosabb! Pórázképes, szeret és tud sokat sétálni, futni.
Egészségügyileg kivizsgáltan, ivartalanítva, oltva, féreghajtva keres gazdát. Microchippel rendelkezik, egyesületünk gondozásában van.
Ismerkedni előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges Pilisvörösváron.
Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/ vagy facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/media/set/…
Trixie története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/trixie/, illetve facebook albumában: https://www.facebook.com/media/set/…
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Trixie) – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk! +36205953165
Dalmata Mentés