Dalmata Mentés

Rege végleges otthont keres!

Rege 3 év körüli ivartalanított dalmata kan. Májusban került gondozásunkba a füzesgyarmati gyepmesteri telepről. Ideiglenes befogadójánál több kutyussal élt együtt, szép lassan visszanyerte dalmatás formáját, és megismerhettük ragaszkodó jellemét. 
Június közepén egykori gazdikeresőnkkel, Zazival együtt költözött próbaidőre. Legnagyobb bánatunkra azonban Regének nem sikerült a beilleszkedés. Sajnos nehezen viseli az autós utazást, amelyre családjában gyakran kerül sor, és az elmúlt időszakban előjött vihartól való félelme, ami miatt egyedüllét esetén sajnos szorong.

Rege kedves kutya, szívesen barátkozik és könnyen tanul, de még van mit elsajátítania a helyes viselkedésről. Olyan gazdit szeretnénk találni számára, aki lehetőleg rendelkezik tapasztalattal ezen a téren. Ha úgy érzed, szívesen befogadnál egy olyan kutyát, akinek következetes nevelésre és támogatásra van szüksége, kérünk szépen, jelentkezz!

Rege oltott, féreghajtott, ivartalanított, egészséges kutya, szobatiszta. Jelenleg kertes házban él, szabad bejárással a házba.

Örökbefogadási szándék esetén további információ:
http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

 

Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (REGE)

Tel: 06303457051 vagy 06203324632

Képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Rege/

DSC06825a  DSC_9144

Kérjük segítsetek, Rege elhelyezése meglehetősen sürgős! Osszátok meg Rege segítségkérését!