Dalmata Mentés

Pötyi már biztonságban van, kérjük támogassátok a mentését!

Német partnerszervezetünk is kitette honlapjára a kutya segítség kérését, majd jelezték, hogy ideiglenes befogadó akadt a halálsoron lévő Pötyinek!
Azonnal felvettük a kapcsolatot a hajdúböszörményi menhellyel, akik megtettek mindent, hogy még időben kihozzák a minden napos vemhes dalmata keverék szukát, mert a gyepmesteri telepen helyhiány miatt altatnak.
Mivel a helyi menhely is küzd minden talpalatnyi helyért, hogy ne kerüljenek altatásra a gazdátlan kutyák, ezért végül a Buksi Állatotthon tudta őt fogadni, egy hete át is vették Pötyit. Beoltatták, kapott microchipet, állatorvos megvizsgálta. Sikerült időben ivartalanítani is a korábban többet elletett kutyát.
Pötyi most már biztonságban, tiszta körülmények között lábadozik az állatotthonban, amíg előkészítik kiutazását befogadójához. Jól érzi magát, kedves, jókedvű. Egyelőre még viseli a tölcsért varratszedésig.
Egyesületünk ideiglenes befogadó hiányában nem tudta elhozni a kutyát, viszont vállaltuk minden költségét, amit szeretnénk átutalni a Buksi Állatotthonnak, mivel ők szorítottak neki helyet, megfelelően ellátták és gondoskodnak róla, ahogyan a többi, környékbeli, utcára került kutyát is ellátják.

Kérünk Titeket, dalmata barátokat, hogy támogassátok Pötyi megmentését az állatorvosi költségeinek hozzájárulásával!
Az ivartalanítása 15.600 HUF, a gyepiről kiváltása 7.000 HUF volt, tehát eddig számlája 22.600 HUF.
Az utalás megjegyzésébe kérjük írjátok be: Pötyi!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
közlemény: Pötyi
Eljuttathatjátok adományotokat Paypal-en keresztül is a weboldalunkon lévő Donate gomb segítségével:http://www.dalmatamentes.hu/

Köszönjük!
Dalmata Mentés