Dalmata Mentés

Ramona és Rafael – gazdis (közvetített)

2019.05.23. Ramona és Rafael gazdisok!

Családjuk megváltozott életkörülményei miatt keresett új otthon a dalmata páros. Nemrég örömteli hírt kaptunk, a két kutyus szerető gazdira talált!


2018.06.11. Gazdát keres Ramona (4 éves szuka) és Rafael (5 éves kan) – közvetített gazdikeresők!

Megváltozott életkörülmények miatt gazdát keres egy dalmata páros: Ramona és Rafael. Elsősorban együtt keresnek új családot, a két kutya mindig is egy családban, együtt éltek, egymáshoz szoktak, nem szeretnénk őket elválasztani egymástól.
Családjuk speciális helyzete miatt kényszerűségből kell megválniuk kedvenceiktől, kérjük az ítélkezéstől tartózkodjon mindenki.

Ramona 4 éves, kedves, barátságos szuka. Rendszeresen képzett, angol nyelvű vezényszavakat ismerő kutya. Szeret a gazdival együtt aludni, hozzá bújni valakihez. Kényelmessége ellenére nagyon nagy mozgásigényű, hiperaktív kutya, aki imád hatalmasakat rohangálni a szabadban. A nagy, hangos zajoktól megijed, elfuthat, nagyon kell rá figyelni.
Lakásban tartott, abszolút szobatiszta, rendszeres napi sétákhoz és kimozgatáshoz szoktatott.
Emberekkel végtelenül barátságos, egészen kicsi gyermekhez is szoktatott, nyugodtan viselkedik a legkisebbek társaságában is, anyaként vigyáz a pici babára. A gyerekjátékokat szereti elcsenni és játszani velük. Ideális társ bármilyen korú és nemű gyermek mellé, igazi pöttyös barát, aki szereti a közös játékot és foglalkozást.
Más kutyákkal elsőre tartózkodó, de nem csipkelődő, ha már összeorrolt valakivel, bátran hívja játszani és futkározni. Hiperaktivitása miatt inkább a méretben hozzá hasonlóak társaságát kedveli.

Ramona

Ramona

Rafael 5 éves, kedves, barátságos kan kutya. Ramonához hasonlóan rendszeres képzésben részesült, angol és orosz nyelven érti a vezényszavakat. Lakásban tartott, lakáskörülményekhez szokott, abszolút szobatiszta, rendszeres sétát és mozgatást igénylő kutya. Imád labdázni, focizni, társához hasonlóan nagyon nagy mozgásigényű, aktív kutya, aki őrülten imádja a vizet és az úszást is. A fajtára jellemzően érzékeny a csirkehúsra, ezért hipoallergén tápot kell kapnia. Bőre is érzékeny.
Egészen pici gyermekhez szokott kutya, aki hű társa bármilyen korú gyermeknek. Minden ivarú és méretű kutyával is végtelenül barátságos, különösen a nagyobb termetű kutyákkal szeret játszani.

Rafael

Rafael

Ramona és Rafael közvetített gazdikeresőként együtt keresik új családjukat Egyesületünk közreműködésével. Egészségesek, oltottak, chippel rendelkeznek. Ivartalanításuk a megfelelő jelölt megtalálásával válik esedékessé, a műtétet követően örökbefogadási szerződés aláírásával költözhetnek új családjukhoz. Lakásba és kertes házba is örökbe fogadhatók, utóbbi esetében bent lakással a házban.

Érdeklődéseket írásban a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címre várjuk (tárgyban kérjük feltüntetni: “Rafael és Ramona”)

Történetük honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/ramona_rafael/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kozvetitett/ramonaesrafael/

Dalmata Mentés

Ramona, Rafael

Ramona, Rafael

Categories: