Dalmata Mentés

Pepita – gazdis

2018.03.05. Pepita gazdis!

Hét hónap kitartó gazdikeresést követően Pepita számára is elérkezett az idő, hogy új otthonába költözhessen. Januárban kezdte meg próbaidejét leendő családjánál, az elmúlt néhány hétben bebizonyosodott, hogy ismét jó döntést hoztunk. Több érdeklődője is akadt a pécsi mentésből elsőként érkező páros fiú tagjának, Andrásék azonban komolyan vették mind az ismerkedést, mind a Pepita jellemére, következetes nevelésére vonatkozó intelmeinket. Már a kutyaiskolát is kinézték, ahova a mínuszok elmúltával beiratkoznak a tökéletes gazdi-kutya kapcsolat kialakításáért.

A beilleszkedéssel járó feladatokkal is szépen haladnak, a felállított szabályok betartása mellett a pozitív megerősítést alkalmazzák a kezdetben figyelemhiányos, „dalmatásan akaratos” Pepita esetében. Odafigyelésükkel és határozott irányításukkal remekül alakulnak a mindennapok! Pepita nagyon szépen viselkedik, gyakorta elkíséri a gazdit a nyelviskolába, ahol a kollégák és diákok kedvence lett.

Pepita

Pepita

A próbaidő sikeres teljesítését követően aláírtuk a végleges örökbefogadási szerződést. Andrásék nagyon hálásak nekünk, Pepitának köszönhetően teljesen megváltozott az életük: mindenhova magukkal viszik, életük körülötte forog, ő pedig példásan meghálálja a gondos törődést és a szeretetet.

Sok-sok boldog gazdis évet kívánunk Pepitának új családjában!

Pepita története: http://www.dalmatamentes.hu/portfolio/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita

Dalmata Mentés

2018.02.06. Pepita próbaidejét tölti gazdijelöltjeinél

Pepita, a pécsi mentésből érkező első páros fiú tagja 2017. júniusa óta várt ideális gazdijelöltjeire, akiket a karácsony hozott meg számára. Költözését megelőzően több alkalommal is sort kerítettünk a találkozókra, közös sétákra, hogy alaposabban megismerkedhessen leendő családjával. A próbaidő első két hete a jelek szerint remekül alakul, Pepita élvezi a hatalmas sétákat, ahol kedvére barátkozhat kutyapajtásokkal és levezetheti „dalmatás” energiáit, így nyugodtan viselkedik az irodában is, ahova gyakran elkíséri gazdáit. A munkatársak is hamar megszerették Pepitát, kedvességével mindenkit levesz a lábáról, alig győzi bezsebelni a simiket.

“Január 24. 
Sziasztok,
Vigyázunk rá nagyon! 
A hétvége szuperül sikerült. Andrissal szombaton felfedezték a Kissváb-hegyet. Vasárnap a Hárs-hegyen sétáltunk egy óriásit, ahol találkoztunk Orionékkel és még pár barátunk is velünk tartott, szintén kutyákkal. Nagyon élvezte Pepita a sétát, imádta a havat. Kedden Andrissal töltötte a napot a munkahelyén. Mindent felfedezett a nyelviskolába és imádta, hogy minden kolléga szétszeretgette. Hétfőn és ma is 2-2 órára egyedül hagytuk, nem volt semmi probléma és a lakás is egyben maradt. 
Jelentkezünk még,
Csatoltam pár képet a vasárnapi sétáról.
Üdv,
Laura

Február 1.
Sziasztok!
Ma két hete, hogy Pepita hozzánk költözött. Azóta is minden a legnagyobb rendben van velünk, most hétvégén is megjártuk Budakeszin az erdőt, és a Margit szigeten találkoztunk Orionékkal, ahol szuper jót játszottak egymással a kutyák. Kedden megtörtént az első hosszabb otthon maradása, és nagy örömünkre semmit nem rosszalkodott, okosan viselkedett. Bárhova megyünk, mindenhol a csodájára járnak, és szívesen fogadja a simogatásokat. Az első két éjszaka után az ágya helyett inkább a kanapét választotta, ahol imád mindig pihengetni. Jóízűen eszik, akik ritkábban látják szedett fel egy kicsit magára. Séták során mindent megszaglászik, és minden kapunk bekukucskál. Egy igazi szeretet bomba, folyamatosan bújik, és igényli a simogatást. Csatolunk pár képet.
Szép estét,
Pepita,Laura,Andris”

Bízunk benne, hogy Pepita továbbra is megbecsüli szuper helyét, és az előírt egy hónapos próbaidő elteltével aláírhatjuk a végleges örökbefogadási szerződést!

Pepita története: http://www.dalmatamentes.hu/portfolio/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita

Dalmata Mentés

2018.01.20. – Pepita próbaidőre költözött!

Pepita számára is elérkezett végre a megfelelő gazdijelölt! Rengeteget várt ez a fiatal, jó természetű kan kutya, hogy végre új családba kerülve megismerhesse, milyen jó dolga lehet egy gazdisodó kutyának.

Jelöltjei rengetegszer találkoztak Pepitával és módszeresen próbáltuk felépíteni az újabb és újabb alkalmakat annak érdekében, hogy bármilyen környezetben és helyszínen jól tudják majd kezelni a kutyát. Pepita igazi munkakutya, nem volt könnyű közel kerülni hozzá és figyelmét a feladatteljesítési vágyról, illetve a jutalomfalatról átirányítani érdeklődőire, de kitartóan dolgoztunk ezen.

Pepita ideiglenes befogadói, a korábbi pöttyös-mentvény Orion gazdái is rengeteg energiát és időt öltek bele abba, hogy Pepita jól viselje a városi életet és körülményeket, ezúton is nagyon hálásak vagyunk nekik, hogy ilyen jól kezelték és gardírozták őt!

Pepita

Pepita

A sokadik sikeres találkozó után nem láttuk akadályát annak, hogy Pepita is próbaidőre költözhessen gazdijelöltjeihez, hiszen több, mint fél éve került Egyesületünk gondozásába és nagyon vártuk már, hogy ő is révbe érhessen. Aláírtuk a szerződést és néhány óra múlva már meg is kaptuk az első híreket:

“Zökkenőmentesen hazasétáltunk a közös séta után. Bemutatkoztunk menet közben a zöldségesnél, ahol minden zöldet végigvizsgált. A lakásba érve mindent körbejárt és körbeszaglászott. A fekhelyét is felfedezte, bele is ült. Nem kellett sok idő, hogy Andris felinvitálja a kanapéra, ahol azonnal bújt és folyamatos dögönyözést kapott. A vacsora másodpercek alatt elfogyott, és nagy örömünkre többször is ivott. Elmentünk még egy nagy sétára, ahol nagyon jól viselkedett, a visszafele úton már kevesebbet húzott. Kíváncsiak várjuk, hogy viseli az este további részét és az éjszakát.”

Pepita

Pepita

“Az első este meglepően jól sikerült, se sírás, se bármiféle hiszti. Bevittük a hálószobába az ágyát, hogy ne érezze magát magányosan és pár kérés után bele is feküdt. 
Végigaludta az éjszakát, reggel úgy kellett felébreszteni. Andrissal nagyot sétáltak, miután hazaértek, háromszor felugrott az ágyba, de nagy sajnálatára nem maradhatott fent. 
Napközben nagyokat aludt, és többször is felfedeztük a környéket. A hétvégén nagy sétákra indulunk, kíváncsian várjuk azt is.”

Gazdijelöltjei már kinézték a kutyaiskolát is, ahol tovább folytatják Pepita okítását és elmélyítik kötődését. Drukkolunk, hogy minden rendben menjen a próbaidő alatt!

Pepita története: http://www.dalmatamentes.hu/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita

Dalmata Mentés

Pepita

Pepita

2017.12.28. Pepita ideiglenes befogadóhoz költözött!

Legutóbbi felhívásunkra sok érdeklődő emailt kaptunk, ezúton is köszönjük megosztásaitokat!
Pepita lett az egyik szerencsés, aki az ünnepeket már ideiglenes befogadók szerető gondoskodásában tölthette.

Tavaly gazdisodott korábbi mentvényünk, Orion gazdái úgy gondolták, szívesen segítenének és mivel Orion már teljesen beilleszkedett, jól nevelt városi eb lett, elérkezettnek látták az időt, hogy kipróbálják ideiglenesen milyen az élet két kutyával. Pepita számára ez egy nagy lehetőség, mert ugyan rengeteget fejlődött, tanult eddigi befogadójánál, de a panziós falkás tartás után újabb lépcsőfok szocializációjában, hogy családi körülmények között, a figyelmen egyetlen kutyával osztozva várja, amíg rá is rátalál az álomgazdi!

Orion és Pepita

Orion és Pepita

Köszönjük a rengeteg ráfordított időt és foglalkozást, amit fél éven át előző befogadója biztosított Pepita számára, ez mind előnyére válik, és bízunk benne, hogy hamarosan megtaláljuk Pepita végleges gazdáját, akinek dolgát nagyban megkönnyíti az ideiglenes befogadók áldozatos önkéntes munkája!
Új helyén az első napok rendben zajlottak, olvassátok az ideiglenes befogadói beszámolóját!

“Sziasztok,
Hazaérkeztünk épségben, megmutattuk a helyét és most bátran fedezi fel a lakást és az ágyunkat is próbálja  Kicsit sirdogál néha, de egyébként egy tünemény.
Küldök pár képet és később is jelentkezünk még.”

Pepita

Pepita

“Sziasztok,
Küldünk pár sort Pepitáról így az első pár nap tapasztalata alapján.

Az első pillanattól kezdve Pepita nagyon bátor és érdeklődő, semmitől nem riad vissza. Még a városi zajok sem zavarják, a busz, villamos és autók zaja megszokottnak tűnik számára.

Mi sem kíméltük, ugyanis jött velünk mindenhová a karácsonyi családozások közepette és így rengeteg emberrel találkozott, de mindenkihez nyitottan és barátságosan áll hozzá, szívesen fogadja a simiket. Meglepő módon egészen jól hallgat ránk, látszik, hogy foglalkoztak vele.
Nagyon fogékony, könnyen tanul, a “járdát” elkezdtük mondani neki és elég hamar rájött a lényegre, sokszor magától le is ül, ezt szeretnénk is ha minél előbb megtanulná, hogy biztonságos legyen számára a városi kutyalét.

Pepita

Pepita

Futtatóban jól megy a visszahívás, szépen rohan vissza, cserébe kapja a jutifalatokat. Más kutyákkal is szépen játszik, de a legjobb dolog (mi pedig ezzel tudjuk legjobban lefárasztani) a labdázás. Nagyon szeret labdázni, szinte mindig vissza is hozza.
Orionnal egyelőre semleges a viszonyuk, nem nagyon játszanak egymással, de jól megvannak, együtt is szoktak aludni.
Bkv-n szépen utazik, a lábunk közé szoktatjuk utazás közben.
Az egyedüllétet egyelőre nem viseli túl jól, eddig egyszer hagytuk magára egy órára, de abból kb. felet sírt. Mi skype-on követtük a történéseket és rászoltunk, ha nagyon rázendített, a helyére küldük. Egy idő után abbahagyta, megnyugodott és elaludt.
Betti, Kristóf”

Pepita

Pepita

Pepita továbbra is gazdikereső, bővebb infó: http://www.dalmatamentes.hu/pepita
Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita/

Érdeklődéseteket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita)
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

2017.12.13. Pepita és Perla SOS ideiglenes befogadót keresnek!

Segíts,hogy segíthessünk! Legalább egy megosztással, hogy a szabadulni vágyó társaik se a hidegben töltsék a Karácsonyt! NÉLKÜLETEK NEM MEGY!

Kicsit fehérebb-kicsit feketébb: Pepita és Perla sokat tanult gondozójuknál, de már saját családot szeretnének, sorstársaik pedig az ő helyüket várják, hogy szabadulhassanak az éhezéstől, fagyoskodástól, rossz bánásmódtól!

Ideiglenes befogadókat keresünk gazdikereső kutyáinknak, mert a panziós kapacitásunk végét járjuk és nekik is sokkal jobb lenne családi körülmények között tovább várni az igazira egyedüli vagy második kutyaként, egy saját kis kuckóval – mindannyian szobatiszták, barátságosak, az alapokat már tudják – jelentkezz ideiglenes befogadónak, gondozd valamelyiküket amíg megtaláljuk számukra az igazi családot! (minimális feltétel: kutyanevelésben jártas, budapest környéki befogadókat keresünk) http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadas/

Ideiglenes keresőinkről bővebben: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/ideiglenes-befogadot-keres/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu– az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

Pepita

Pepita

2017.11.21. Gazdát keres Pepita, a fiatal dalmata jellegű kan kutya!

Pepita elsőként szabadult a szaporító telepről, ma már egyesületünk gondozásában kutyakiképzőnél szocializálódik, egyre magabiztosabb, gyorsan és szívesen tanul bármit.

Pepita 1,5 éves, mindene a tanulás, olyan családot keres, ahol sokat mozgatnák, rendszeresen iskolába vinnék, lekötnék extrém tanulás vágyát, kirándulhatna, kielégítenék nyughatatlan természetét és igazi családtag válhatna belőle. Jelenleg is sokadik kutyaként kutyapanzióban él, egy saját gazdi nagyon kellene már neki. Elsősorban egyedüli, de maximum második kutyának javasoljuk, nagyon igényli a foglalkozást és figyelmet.

Pepita

Pepita

Fiatal korából adódóan nagyon aktív, pörgős kutya, aki falattal jól motiválható, tanítható. Mozgékonysága, tanulékonysága miatt bármilyen kutyás sportra, akár munkakutyának is alkalmas lehet.

Lakásba vagy kertes házba egyaránt költözhetne, megfelelő mozgatással, foglalkozással.
Szobatiszta, lakásban nyugodtan viselkedik. Barátságos eb, de hajlamos hebrencskedni, így inkább idősebb, kutyát már ismerő gyerekeknek lehetne szuper társa.

Pepita

Pepita

Kis méretű kutya, egy kamasz dalmata méretivel rendelkezik és nem is lesz már nagyobb. Bármilyen méretű és ivarú kutyával barátságos, nagyon szeret a kertben szabadon szaladni, kutyatársaival játszani.
Pórázon szépen, fegyelmezetten sétál, alap vezényszavakat ismeri, a behívás tökéletesítése leendő gazdija feladata lesz.
Határozott, aktív, kutyás tapasztalattal rendelkező gazdik jelentkezését várja!
Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Kérjük olvassák el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://www.dalmatamentes.hu/
06303457051, 06208066919, 06208066923

Története honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita
Dalmata Mentés

Pepita

Pepita

2017.10.27. Pepita és az agility

Hihetetlen, de Pepita még mindig várja az igazit! Az első Pécsről mentett páros fiatal kanjának hónapok óta keressük a megfelelő családot, azóta több társa gazdára talált ( Pilar, Penny és Picasso gazdisok, Polka pedig próbaidőn van), de Pepita, az örökmozgó, sportos kan még mindig reményteljesen várakozik.

Befogadójával, aki kutyakiképző, lehetőség nyílt rá, hogy kipróbálhassa magát az agility-ben! A palánkra félelem nélkül szaladt fel, tanítani sem kellett. Az akadályokat is szépen átugrotta, a kúszóban megtorpanás nélkül ment végig. Amikor pedig nem ő volt a pályán, akkor nyüszögve, szinte türelmetlenül várta a sorát. Az első alkalmat videóra vettük: Youtube

Pepita további képei és videói az alábbi linkeken megtekinthetőek:
Képek: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita/
Videók: Youtube

Minden infó Pepitáról: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pepita/

Ha úgy érzed, te lennél Pepita számára a legszuperebb gazdi, és szeretnél egy igazán sportos, agility-s kutyát, ne habozz! Írj bemutatkozó e-mailt a kapcsolat@dalmatamentes.hu e-mail címre! (Tárgy: Pepita)
Olvass el mindent előre az örökbefogadásról:
http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/
Telefonon is érdeklődhetsz:
06303457051 06208066919 06208066923

Várjuk a jelentkezésed, légy Te az a szerencsés, aki egy ilyen kivételes kutya gazdája lehet!

Dalmata Mentés

Pepita

Pepita

2017.10.06. Gazdát keres Pepita, a fiatal dalmata jellegű kan kutya!

Pepita elsőként szabadult a szaporító telepről, ma már egyesületünk gondozásában kutyakiképzőnél szocializálódik, egyre magabiztosabb, gyorsan és szívesen tanul bármit.

Pepita 1,5 éves, mindene a tanulás, olyan családot keres, ahol sokat mozgatnák, rendszeresen iskolába vinnék, lekötnék extrém tanulás vágyát, kirándulhatna, kielégítenék nyughatatlan természetét és igazi családtag válhatna belőle. Jelenleg is sokadik kutyaként kutyapanzióban él, egy saját gazdi nagyon kellene már neki. Elsősorban egyedüli, de maximum második kutyának javasoljuk, nagyon igényli a foglalkozást és figyelmet.
Fiatal korából adódóan nagyon aktív, pörgős kutya, aki falattal jól motiválható, tanítható. Mozgékonysága, tanulékonysága miatt bármilyen kutyás sportra, akár munkakutyának is alkalmas lehet.

Pepita

Pepita

Lakásba vagy kertes házba egyaránt költözhetne, megfelelő mozgatással, foglalkozással.
Szobatiszta, lakásban nyugodtan viselkedik. Barátságos eb, de hajlamos hebrencskedni, így inkább idősebb, kutyát már ismerő gyerekeknek lehetne szuper társa.
Kis méretű kutya, egy kamasz dalmata méreteivel rendelkezik és nem is lesz már nagyobb. Bármilyen méretű és ivarú kutyával barátságos, nagyon szeret a kertben szabadon szaladni, kutyatársaival játszani.
Pórázon szépen, fegyelmezetten sétál, alap vezényszavakat ismeri, a behívás tökéletesítése leendő gazdija feladata lesz.
Határozott, aktív, kutyás tapasztalattal rendelkező gazdik jelentkezését várja!
Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.

Pepita

Pepita

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Kérjük olvassák el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://www.dalmatamentes.hu
06303457051, 06208066919, 06208066923

Története honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita/

Dalmata Mentés

Pepita

Pepita

2017.09.28. – Pepita is bemutatta tudományát 🙂

Sportos, aktív gazdik, Pepita Rátok vár!

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

 

2017.09.24. – Donnie és Pepita okosodik 🙂

Donnie és Pepita is rengeteget fejlődött panziós trénerünk kezei alatt. Ügyesen sétálnak, behívhatóak.
Álomgazdi merre vagy? 🙂
Több infó: www.dalmatamentes.hu/donnie
www.dalmatamentes.hu/pepita

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Donnie, Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
06303457051, 06208066919, 06208066923
Dalmata Mentés

 

2017.09.11. Pepita még mindig nagyon várja az álomgazdit!

Pórázon szépen, fegyelmezetten sétál, tanulja az alap vezényszavakat. Fiatal korából adódóan nagyon aktív, pörgős kutya, aki falattal jól motiválható, tanítható. Mozgékonysága, tanulékonysága miatt bármilyen kutyás sportra alkalmas lehet. Nagyon szeret a kertben szabadon szaladni, kutyatársaival játszani. Barátságos, jó természetű kutya, hamar kötődik az emberhez, keresi a társaságot nemcsak a kétlábúak, hanem négylábúfajtársai között is.

Pepita

Pepita

Olyan családot keres, ahol sokat mozgatnák, rendszeresen sétáltatnák, kirándulni vinnék és igazi családtag válhatna belőle. Lakásba vagy kertes házba egyaránt javasoljuk megfelelő mozgatással. Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk! Pepitával BUDAPESTEN lehet ismerkedni., előre egyeztett időpontban.

Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://www.dalmatamentes.hu
06303457051, 06208066919, 06208066923

Története honlapunkon olvasható:http://dalmatamentes.hu/portfolio/pepita/
Dalmata Mentés

2017.08.27. Pepita szépen gyakorolja a behívást 

2017.08.25. Picasso és Pepita oltáson jártak

A pécsi mentésből gondozásunkba átvett két kan Pepita és Picasso meggyógyultak a köhögésből, megkaphatták a héten kombinált oltásukat. Ezzel Pepita oltási programja komplett lett, remélhetőleg vele már nem lesz több körünk az állatorvoshoz, Picassonak két hét múlva lesz aktuális az ismétlő oltás. A milbemaxot is kapják folyamatosan havi ismétléssel, ahogyan az állatorvos előírta és spotont is rendeltünk nekik, mert jön a kullancsszezon.

Mindkét fiatal kan kutyus jól nevelt, barátságos, kedves. Pórázon szépen sétálnak, hallgatnak a nevükre, alap parancsokat is tudnak például az “ül” vezényszót vagy az etetés szabályt. Bkv-n is utaztak már gond nélkül, autóban és lakásban is példásan viselkednek. Tanulékonyak.
Picasso nagyon ragaszkodó, Pepita pedig aktív, sportos eb.

Mindketten külön-külön szerető-gondoskodó gazdát/családot keresnek!

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita/Picasso) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
06303457051, 06208066919, 06208066923

Köszönjük szépen az állatorvosi fuvart Treff gazdi Gábornak és a kutyusok gondozójának, akinél nagyon sokat fejlődtek, okosodtak az elmúlt hetekben!

Dalmata Mentés

Pepita & Picasso oltások számla

Pepita & Picasso oltások számla

2017.07.13. – Gazdát keres Pepita, a fiatal dalmata jellegű kan kutya!

Pepita többedmagával egy szaporító telepen született, egy poros udvaron töltötte gyerekkorát falkába verődve. Az ételt a földre szórták neki is, és ha útban volt, bottal tessékelték arrébb. A simogatást, a pórázt, a labdázást, a sétát, a családban élés szabályait nem volt honnan megtanulnia, a külvilágot eddig nem ismerte. Pilarral együtt elsőként szabadult a szaporító telepről, ma már egyesületünk gondozásában kutyakiképzőnél szocializálódik, egyre magabiztosabb, gyorsan és szívesen tanul bármit. Pórázon szépen, fegyelmezetten sétál, tanulja az alap vezényszavakat.

Fiatal korából adódóan nagyon aktív, pörgős kutya, aki falattal jól motiválható, tanítható. Mozgékonysága, tanulékonysága miatt bármilyen kutyás sportra alkalmas lehet. Nagyon szeret a kertben szabadon szaladni, kutyatársaival játszani. Barátságos, jó természetű kutya, hamar kötődik az emberhez, keresi a társaságot nemcsak a kétlábúak, hanem négylábú fajtársai között is. Olyan családot keres, ahol sokat mozgatnák, rendszeresen sétáltatnák, kirándulni vinnék és igazi családtag válhatna belőle.

Lakásba vagy kertes házba (lakásba bejárással, bentlakással) fogadható örökbe. Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassátok el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon:  http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei

Tel: 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

2017.07.10. – Pilar és Pepita megkapták a kombinált oltásukat

A hétvégén Pilar és Pepita megkapta kombinált oltását. Köszönjük a fuvart Treff gazdi Gábornak és a két pöttyös gondozójának Berninek!

Pilar és Pepita kutyakiképzőnél okosodnak, hamarosan gazdikeresők lesznek.
Állatorvosi számláik a vasárnapi vizittel együtt eddig 144.187-Ft
Támogatásukra a mai napig beérkezett: 68.858.-Ft

Köszönjük az adományozóknak, a beérkezett összegeket mind a kutyák szakszerű ellátására fordítjuk!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Pilar és Pepita

Történetük honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar-es-pepita-ideiglenes-befogadot-keresnek/

Továbbra is várjuk ideiglenes befogadó(k) jelentkezését, jelenlegi elhelyezésükért díjat fizetünk és másik hat társuk várja még, hogy helyükre szabadulhassanak!

Érdeklődni, befogadónak jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: kapcsolat@dalmatamentes.hu, 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

pilar-pepita-oltasok

2017.07.06. – Pilar és Pepita hírei

Pilar és Pepita a Dalmata Mentés gondozásában igazán felszabadultak és jól érzik magukat, gondozójuk kertjének felfedezése közben a vidám szaladgálás közepette a behívást is gyakorolják, okosodnak. 🙂
Videoikat megtekinthetitek Youtube-csatornánkon ide kattintva!

2017.07.03. – Pilar és Pepita gondozásunkban rehabilitálódnak

A két pécsi mentvény egy hete került Egyesületünk gondozásába és hozzáértő kiképzőnél kerültek ideiglenes elhelyezésre, aki folytatja a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány munkáját. Újfent köszönjük nekik a két kutyára fordított időt és energiát!
Pilar és Pepita napról napra egyre nyíltabbak, kedvesek és bújósak, keresik az ember társaságát. Sokat okosodnak, gyakorolják a behívást, kapu-ajtó szabályt, hatalmasakat futnak a nagy kertben, nagyon játékosak és mozgékonyak. Kezd kinyílni számukra a világ, bár még sokszor megnyilvánul a félelmük (farokbehúzás), de szépen feloldódtak és hálásak a foglalkozásért, az ügyesen végrehajtott feladatok utáni jutalomfalatért.

Gondozójuk pár sorát idézzük:

“Mindkét pöttyös egészen kinyílt, egyre jobban látszik, hogy milyenek is ők valójában. Pepita sokkal magabiztosabb egyedül is. Pilár kevésbé, de ezen dolgozunk. 
Természetre mindketten nagyon kedvesek, hamar kötődnek az emberhez. Minden kutyával kijöttek eddig, inkább óvatosabbak az elején, de aztán egy pár perc múlva már hívnak minden kutyát játszani, kergetőzni. 
Pepitának már meg is volt az első kutyaovija a kutyaiskolában, nagyon jól viselkedett és élvezte.”

Kérjük támogassátok Pilar és Pepita ellátását, a legkisebb összeg is segítség!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Pilar és Pepita
A támogatások beérkezéséről és a kutyák állapotáról folyamatosan beszámolunk.
Köszönjük!

Történetük honlapunkon olvasható:http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar-es-pepita-ideiglenes-befogadot-keresnek/

Továbbra is várjuk ideiglenes befogadó(k) jelentkezését, jelenlegi elhelyezésükért díjat fizetünk.

Érdeklődni, befogadónak jelentkezni a következő elérhetőségeken lehet: kapcsolat@dalmatamentes.hu (pilar_pepita), 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés


2017.06.29. – Kérjük támogassátok Pilar és Pepita mentését, másik 6 társuk várja, hogy segíteni tudjunk
!

Pilar és Pepita már gondozásunkba került, állatorvosi ellátásuk és elhelyezésük költségei az első hónapra 155.000.- Ft-ba kerülnek, és ahogy sikerül kimenteni őket, sorstársaikkal is hasonló összegekre számítunk, ennyi pénzünk nincsen, hamar el fognak fogyni a lehetőségeink nélkületek!

Történetük és a részletekhez kattints honlapunkra: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar-es-pepita-ideiglenes-befogadot-keresnek/

Az első két kutya állatorvosi számláját kell most kiegyenlítenünk, 109.200.- Ft az ivartalanításuk, laborkivizsgálásuk, az első oltásuk, féreghajtók, gyógyszereik, amiket kiváltottunk.
A héten még széles spektrumú spotont is rendelünk számukra, két hét múlva kombi oltás és a panzió is már ketyeg. Összesen eddig 27.858.- ft támogatás érkezett rájuk, köszönjük!

Ideiglenes befogadókat is keresünk! Ha befogadással nem is, de akár egy jelképes összeggel támogatni tudod Pilar és Pepita mentési folyamatát, kérjük adományodat Pilar és Pepita közleménnyel juttasd el hozzánk:

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Pilar és Pepita
A támogatások beérkezéséről és a kutyák állapotáról folyamatosan beszámolunk.
Köszönjük!

Érdeklődni, jelentkezni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (pilar_pepita), 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

pp_szlak_coll_

2017.06.27. – Pilar és Pepita megérkeztek, gondozásunkba kerültek

Tegnap állatorvosunknál hivatalosan is átvettük a két dalmata keverék mentett kutyát a Pécs Környéki Állatmentő Alapítványtól, akik elhozták őket a szaporítótelepről hetekkel ezelőtt, kikaranténozták és gondoskodtak a két félős ebről, megkezdték állatorvosi kezelésüket és szocializációjukat. Ezúton is hálásan köszönjük, hogy a fővárosba felhozatalukban is készségesen segítettek!

Pilart és Pepitát megvizsgáltattuk a rendelőben, ahol majd a következő hetekben is kapni fogják tovább az ismétlő oltásaikat és ha szükséges kezeléseket. Az állatorvosi számláikkal együtt a Pécsen levett vér és széklet tenyészet laboreredményeik is megérkeztek. Szívféreg tesztjük negatív, de sajnos mindkét eb dirofilaria repens tesztje poztiív lett, megkezdtük gyógyszeres kezelésüket.

A két kutya állatorvosi számláját kell most kiegyenlítenünk, ami 2×45.000.- azaz 90.000.- + 19.200.- gyógyszerek, tehát összesen 109.200.- Ft a kifizetendő számla, támogatásukra az alábbi összegek érkeztek be az egyesület bankszámlájára:
06.09. Transferwise 20.358.- Luckytól
06.15. I.Józsefné 1.000.-
06.20. K.Zsuzsanna 5.000.- Pilar és Pepita
paypalre:
06.17. L.Orsolya 1.500.-
összesen eddig 27.858.- ft támogatás érkezett, köszönjük!

Ha befogadással nem is, de akár egy jelképes összeggel támogatni tudod Pilar és Pepita mentési folyamatát, kérjük adományodat Pilar és Pepita közleménnyel juttasd el hozzánk:

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Pilar és Pepita
A támogatások beérkezéséről és a kutyák állapotáról folyamatosan beszámolunk.
Köszönjük!

Két korábbi örökbe fogadó gazdink jelentkezett fuvarosra Pilar és Pepita számára, önkéntes ideiglenes befogadót a pécsi mentendő ebek számára való tekintettel továbbra is keresünk, mert 8 kutyát nem fogunk tudni napidíjas panzióba adni, hosszú távon kettőt sem tudunk finanszírozni, maximum néhány hétre!
A következő napokban még több információnk lesz Pilar és Pepita jelleméről, habitusáról így bízunk benne hogy megismerésükkel könnyebb lesz befogadót találni számukra, amikor már meg tudjuk mondani biztonsággal adhatóak-e például kistestű kutya, macska vagy gyermek mellé is.
Híreiket folyamatosan közzé tesszük

Történetük és a részletek honlapunkon olvashatóak: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar-es-pepita-ideiglenes-befogadot-keresnek/

Érdeklődni, jelentkezni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (pilar_pepita), 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

2017.06.23. – Pilar és Pepita hírek

Köszönjük a megosztásokat és érdeklődő/segítő szándékú üzeneteiteket, telefonhívásaitokat. Pilar és Pepita kibekkelte a 10 napos tölcsérezést mindenféle komplikáció nélkül, így ma elvitték őket a pécsi kollégák varratszedésre. A két kutya nagyon sokat oldódott, az alapítvány gondozásában megkezdték szocializációjukat, pórázhoz szoktatásukat, sokat fejlődtek, már nyitottak a feléjük jó szándékkal közeledő idegenek felé is.

Az előzetes egyeztetések szerint kedden érkeznek hozzánk a kutyák, egyelőre kutyakiképzőhöz fognak kerülni ideiglenesen kutyapanzióba, ahol napidíjat fizetünk tartásukért, mivel a két kutya elhelyezésére sajnos eddig még nem jelentkezett nekik megfelelő ideiglenes befogadó.

Két korábbi örökbefogadó gazdink jelentkezett helyi fuvarosnak Pilar és Pepita számára, önkéntes ideiglenes befogadót a pécsi mentendő ebek számára való tekintettel továbbra is keresünk, mert 8 kutyát nem fogunk tudni napidíjas panzióba adni, hosszú távon kettőt sem tudunk finanszírozni, maximum néhány hétre! Az állatorvosi számlák is jövő héten érkeznek velük együtt.

Mi már készülünk az átvételükre, szervezzük elhelyezésüket, ahol jellemükről még több információt fogunk megtudni és lehetőség nyílik majd a leendő ideiglenes befogadóknak vagy gazdijelölteknek is megismerkedni Pilarral és Pepitával.

Ha befogadással nem is, de akár egy jelképes összeggel támogatni tudod Pilar és Pepita mentési folyamatát, kérjük adományodat Pilar és Pepita közleménnyel juttasd el hozzánk:

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Pilar és Pepita
A támogatások beérkezéséről és a kutyák állapotáról folyamatosan beszámolunk.
Köszönjük!

Történetük és a részletek honlapunkon olvashatóak: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar-es-pepita-ideiglenes-befogadot-keresnek/

Érdeklődni, jelentkezni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (pilar_pepita), 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

2017.06.14. – Pilar és Pepita állatorvosi kezelése is megkezdődött a karanténidejük lejártával, továbbra is ideiglenes befogadót keresünk számukra!

A két fiatal dalmata keverék kutyus állatorvosi kezelését is megkezdtük a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvánnyal szoros együttműködésben, akik ma általános kivizsgálásra és ivartalanításra vitték őket.
Microchipet kaptak, szívféregtesztet és laborvizsgálatot is kértünk, amiknek eredménye a számlával együtt jövő hétre várható. A két kutyus fizikai állapota jó, és lelkileg is sokat változtak az elmúlt két hétben amióta kikerülve a szaporító telepről karantén idejüket töltötték az Alapítványnál.
Talán nem a mai volt életük fénypontja, de szükséges beavatkozásokon estek túl, ami az ő hosszútávú egészségüket szolgálja. Mindkét kutyus jól viselte a műtétet és már a tölcsérbe is beletörődtek, amit varratszedésig kell csak viselniük.

Pilart és Pepitát 10 nap múlva tudjuk átvenni ideiglenes befogadóhoz, hogy csaladi körülmények között tovább folytatódjon szocializációjuk, jobban megismerhessük őket és ezáltal a nekik legmegfelelőbb családot tudjuk megtalálni számukra, valamint helyükre a pécsi alapítvány kihozhasson másik két várakozó kutyát és az ő kezelésüket is megkezdhessük közösen!

Az összes kihozott kutya állatorvosi ellátásának költségét átvállaltuk, a helyi állatorvos 45.000.- Ft/kutya áron látja el őket(ebben benne van a vizsgálat, oltás, chip, ivartalanítás, labor és szívféregteszt).
Egyelőre Pilar és Pepita számláját várjuk, ami így 90.000.- Ft lesz, amit 06.26-ig kell kifizetnünk!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Pilar és Pepita
A támogatások beérkezéséről és a kutyák állapotáról folyamatosan beszámolunk.
Köszönjük!

Történetük és a részletek honlapunkon olvashatóak: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar-es-pepita-ideiglenes-befogadot-keresnek/

Érdeklődni, jelentkezni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (pilar_pepita), 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

2017.06.12. – Meglátogattuk Pilart és Pepitát

Hétvégén önkéntesünk meglátogatta a Pécs melletti szaporítótelepről mentett Pilárt és Pepitát. Közel három hét telt el azóta, hogy a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány gondozásába kerültek. Eleinte mindentől és mindenkitől rettegtek, újdonságként hatott számukra minden élmény, s az emberi érintést is alig ismerték.

Gondozóiknak köszönhetően fokozatosan kibújtak csigaházukból, lépésről-lépésre sikerült felépíteni újra bizalmukat. Mára már ideiglenes lakhelyük és gondozójuk jelenléte (és egymás társasága) jelenti számukra a biztonságot. Félénkek még, ugyanakkor kíváncsiak és érdeklődőek is, egyre nyitottabban közelednek az idegenekhez is. Bátortalan csóválással, de örömmel fogadják a simogatást, a hirtelen mozdulatoktól még hajlamosak megijedni, de már tudják, milyen érzés, ha szeretettel és figyelemmel veszik őket körbe, és nagyon is vágynak a kedvességre, az érintésre.

Míg Pepita bátrabb, egyedül is el-elmászkál, addig Pilar óvatosabb, bújósabb. A póráz is ismeretlen volt számukra, szép fokozatosan szoktatják őket hozzá. Jutalomfalat kíséretében természetesen a barátkozás és a pórázas séta is egyre szebben alakul. Szeretik felfedezni a környezetüket.
Szépen oldódnak, de hatalmas szükségük lenne ideiglenes befogadóra, hogy családi környezetben szocializálódhassanak. Türelmes befogadót keresünk számukra, aki “bevezeti” őket a világba, megmutatja nekik, hogy nincs mitől tartani, hisz rengeteg izgalmas élmény vár még rájuk az életben.

Pilár és Pepita csak kettő a szaporító telepen raboskodó 11 dalmata keverékből. A Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány megkezdte a két kutya állatorvosi ellátását, 06.24-től vennénk át őket Budapestre ideiglenes befogadóhoz, hogy helyükre másik két sorstársuk szabadulhasson a gyepi elől!
Kérjük segítsetek nekünk ideiglenes befogadással, fuvarral, hogy a telepen lévő másik 9 kutya is szabadulhasson, nélkületek nem megy!

Történetük és a részletek honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar-es-pepita-ideiglenes-befogadot-keresnek/

Érdeklődni, jelentkezni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (pilar_pepita), 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés

Pilar és Pepita videoihttps://www.youtube.com/playlist?list=PL7qUu_s7g9t3SCzXM4eERqfJjUevVZ5cm

Pilar ölben: https://youtu.be/XDHVAp-0rgw
Pilar pórázhoz szoktatás: https://youtu.be/KnKaWTC1_Lg
Pilar és Pepita egy tálból esznek: https://youtu.be/3ePKOTNHdOo

2017.06.09. – Felhívás

Kedves gazdik és támogatóink!

Segítségetek nélkül nem tudjuk folytatni a mentést!
9 szerencsétlen sorsú dalmata (keverék) várja kutyához nem méltó körülmények között, hogy segítsünk, ez már meghaladja a lehetőségeinket, nélkületek nem megy!
Évek óta kis létszámmal működő egyesületünk életében elérkezett az a pillanat, amikor baj van és aktív, önálló, a mentésben részt venni kívánó önkéntesek nélkül nem tudunk segíteni!

Pilár és Pepita részére külön-külön vagy együtt Ideiglenes befogadót és a befogadót segítő Fuvarost keresünk! Ha el tudjuk őket helyezni, akkor még két szerencsétlen lélek szabadulhat!
Csatlakozzatok a mentéshez önkéntesnek ha meg szeretnétek menteni őket! Csak annyi kötelezettséggel jár, amennyit elvállaltok. A kutyák segítségre szorulnak és mi kevesen vagyunk ehhez! Amennyiben senki sem jelentkezik a két kutyára önkéntes segítőnek, úgy nem tudjuk őket átvenni Pécsről!

Az első két kutya, akik 2017.06.24-én utazhatnának fel Bp-re ideiglenes befogadóhoz Pilár és Pepita, számukra keresünk ideiglenes befogadót és hozzá fuvaros önkéntest!
Pilár kb. 1,5 éves dalmata keverék szuka, Pepita kb. 1 éves dalmata keverék kan.
Alapvetően barátságosak, de kevés szeretet és foglalkozás juthatott nekik eddig, nagyon félnek minden új embertől, minden újdonságtól, eddig csak az udvart ismerhették ahol megszülettek. Türelmes befogadót keresünk számukra, kertes ház előny mivel a szobatisztaságot is tanulniuk kell. Állatorvosi kivizsgálást követően, szívféregre tesztelve, chipezve, oltva, féreghajtva és ivartalanítva adjuk őket ideiglenes befogadóhoz.
Ha úgy érzed, hogy tudnál valamelyikükön segíteni, ha van rá időd, helyed és lehetőséged, hogy úgy gondozd gazdára találásáig mintha a saját kutyád lenne (az egyesület anyagi támogatásával), kérjük jelentkezz: kapcsolat@dalmatamentes.hu (pecsiek), vagy telefonos elérhetőségeinken, szívesen adunk még bővebb tájékoztatást és meg tudjuk beszélni a részleteket: 06208066919, 06303457051, 06208066923

Pilar és Pepita fotóalbuma: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/pecsi_dalmata_keverekek/Pilar_es_Pepita/

Pilar és Pepita videoi: https://www.youtube.com/playlist…

Történetük:
Pécs mellett egy szaporító telep került felszámításra, a kutyákat azonban nem tudja elhozni a helyi állatvédő szervezet sem, csak kettesével hely és anyagiak hiányában!
Kutyához nem méltó állapotban élnek ott a kutyák a mai napig is, “gazdájuk” bottal terelgeti őket, az életük maga a félelem, az éhezés, a bizonytalanság!
Az hogy meddig maradhatnak ott nagyon bizonytalan, a helyi jegyző és önkormányzat már eljárást indított az ügyben civil bejelentések hatására, a szaporító lemondott az állatokról, és gyakorlatilag bármelyik napon elrendelhetik a kutyák elszállítását a helyi gyepmesteri telepre. Nem kívánjuk senkinek sem az a kutyáknak a lehető legrosszabb megoldás!

Fiatal, félénk felnőtt kutyák biztonságba helyezését igyekszünk megoldani és állatorvosi kivizsgálásuk, oltási programjuk, ivartalanításuk és viselkedésük megismerését követően gazdát találni számukra a Pécs Környéki Állatmentő Alapítvánnyal együttműködésben, akik március óta dolgoznak a dalmata szaporító telep felszámolásán. Az ő egyesületük is hasonló cipőben jár a miénkkel, csak még több állat jut rájuk lévén hogy ők nem csak egy fajtával foglalkoznak. Lehetőségeik, létszámuk, kenneljük nagyon korlátozottak. Csupán kettő kutyát tudnak kihozni a falkából és a szükséges karanténozásukat így tudják megoldani, miközben megkapják a kutyák a parazita mentesítést, megfigyelésük után megkezdik oltási programjukat és ezek után tudjuk átvenni őket gondozásunkba, hogy gazdát keressünk számukra.

Amire szükségünk lenne:
– FUVAROS ÖNKÉNTESRE, aki az adott kutyával kapcsolatos szállításokban tud segédkezni amikor a kutyát például állatorvoshoz vagy ismerkedésre kell szállítani kis távolságon belül (általában 10-40km-en belül, Budapesten és vonzáskörzetében, előre leegyeztetett időpontban ami lehet délelőtt, délután vagy hétvége is), a szállításhoz szükséges eszközöket biztosítjuk (box, ülésvédő), a kutyát a fuvar felvételekor és az átvételkor az ideiglenes befogadó illetve egyesületünk tagja kezeli, az állatorvost fizetjük, tehát CSAK szállítani kell, amint meglesz a befogadó pontosítjuk a települést/kerületet is
– önkéntes IDEIGLENES BEFOGADÓRA, aki családi körülmények között, térítésmentesen tudja vállalni egy mentvényünk napi gondozását. Az ebhez adunk igény szerint felszerelést, tápot, és az állatorvosi kezelését is álljuk, a szükséges szállítását a fuvaros önkéntessel együtt biztosítjuk.
Budapest környéki lehetőséget keresünk!

Az Egyesület teljes körűen vállalja a kutyák anyagi jellegű költségeit amíg gazdára nem találnak, csak a helyet biztosító és a szállításban segítők szabadidejének rááldozását kérjük arra, hogy egy élet megmenekülhessen a kutyák poklától, ahol most vannak és ami vár rájuk, a gyepmesteri teleptől!
Mind a fuvaros, mind az ideiglenes befogadó önkénteseket egyesületünk mentési vezetője koordinálja, hozzá lehet és kell is fordulni az esetleges megoldandó problémákkal. Tagjaink nagy tapasztalattal rendelkeznek, de haza vinni és fuvarozni családi okokból már sajnos nem tudunk kutyákat, ezekre keresünk segítőket!
A kutyák még Pécsen vannak, de Bp-re szállításuk már megoldott, amint lesz befogadónk és az őt segítő fuvarosunk, akkor átvehetjük őket és helyükre másik kettő szabadulhat a telepről!

Most van szükségünk rátok, hogy együtt fordítani tudjunk az ő sorsukon!

Több fotó: http://gallery.site.hu/…/gaz…/kanok/pecsi_dalmata_keverekek/

Dalmata Mentés

Categories: