Dalmata Mentés

Domino – gazdis (közvetített)

2020.02.11. – Domino gazdira talált!

Domino, a 12 éves kutyus elhelyezését a gazdik legnagyobb örömére sikerült családon belül megoldani, méghozzá egy olyan családtagnál, aki eddig is gyakran vigyázott rá és nagyon szeretik egymást. Egy idős kutyus számára ez a lehető legjobb megoldás, hiszen ismerős környezetbe kerülhetett. Boldog éveket kívánunk Dominonak és nagymamának, jó egészségben, szeretetben!

Domino: http://dalmatamentes.hu/portfolio/domino/

Dalmata Mentés


2019.12.06. Gazdát keres Domino, 12 éves dalmata szuka – Közvetített gazdikereső

Domino életében nagy változás állt be, idős gazdája egy hónappal ezelőtt kórházba került, és sajnos úgy néz ki a helyzet, hogy már nem fog hazatérni. Családja kérte segítségünket, hogy Dominonak új otthont találjunk.

Domino 12 éves dalmata jellegű hölgy, emberekkel nagyon kedves és barátságos, de más kutyusokkal sajnos nem szociális. A családtagok próbálják megoldani helyzetét, de a kórházi látogatások, életritmusuk és lakókörülményeik miatt nem tudják magukhoz venni a kutyát. Idős gazdája kórházba kerülése óta, hetek óta felváltva járnak Dominohoz Budapestről Csepelre, sétáltatni és etetni, időnként az ottalvást is meg tudják oldani, de a nap nagy részét kénytelen egyedül tölteni.

domino02

Domino

Domino nagyon magányosnak érzi magát, hiányolja gazdiját, egy idős kutya esetében pedig már ez óriási változás, ezért mielőbb szeretnénk olyan otthont találni számára, ahol nyugdíjas éveit szeretetben, családtagként töltheti el, és lehetőleg minél többet vannak otthon vele.

Emberekkel, gyerekekkel barátságos, igényli a foglalkozást. Kutyákkal, macskákkal sajnos nem jön ki. Pórázképes, szeret sétálni a maga kényelmes tempójában. Szívesen elszöszmötöl a kertben, ezért elsősorban kertes házba költözne szabad bejárással és bentalvással, de lakásban is jól érezheti magát napi több sétával. Már nem annyira aktív, így nem kell hosszú sétákra számítani, az idős korú kutyák azonban több egészségügyi sétát igényelhetnek.

domino01

Domino

Domino 12 éves, ivaros, nem túl nagy termetű szuka, szép rajzos mintával a fején. Veszettségi és kombinált oltással rendelkezik (2018.09.22.), mikrochipezett, családja tudomása szerint egészséges, gyógyszeres kezelés alatt nem áll. Csepelen tekinthető meg előzetes egyeztetés alapján.

Kapcsolattartó elérhetősége: Kretz Zsuzsanna, 06306418711

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kozvetitett/Domino/

Domino adatlapja:

Dalmata Mentés

domino03

Domino

Categories: