Dalmata Mentés

Pite is beköszönt! 

Pite tavaly május óta éli a gazdis kutyák boldog mindennapjait szerető otthonában. A pécsi mentés bújós kis dalmata keveréke csodaszép és okos nagyfiúvá cseperedett, már a kutyaiskola haladó tanfolyamán is sikerrel vizsgázott. Megbecsült családtag lett és nagyon szeretik őt, melyről az évfordulós levélből ismét megbizonyosodhattunk :)

Pite

Pite

“Sziasztok !

Most, hogy már több mint egy éve nálunk van Pite, úgy gondoltam ideje hírt adni róla számotokra, hogy megy a most már nem is olyan kicsi pöttyös sora nálunk Sopronban. Úgy gondolom tökéletesen sikerül beilleszkednie a családba, mára már kezdeti kölyökkutyás rosszaságokat is szinte teljesen kinőtte. Ami pedig maradt belőle, úgy mint csipkedés, tiltás ellenére kanapén alvás, ill. alkalmankénti étellopás, az már elfogadható méreteket ölt. 
A tükörmódszerrel oktató Soproni Kutyasuli immáron középfokkal rendelkező végzőse lett április végén, így amellett hogy nagyon szép kis pöttyös, rendkívül okos is lett. Terveben van vele így a tanfolyam végeztével valami kutyás sport kipróbálása is, mivel az aktivitása nem csekély. Játékossága megmaradt, rendkívül szeret a két gyermekemmel játszani, illetve odafeküdni melléjük-rájuk mesenézés közben. Mindent összevetve úgy gondolom jó sora van, kap szeretetet, megfelelő mennyiségű mozgást,taníttatást. És hogy ennek bizonyítékot is adjak, mellékelek pár képet róla és remélem rövidesen sikerül találkozni veletek egy Dalmatás Találkozó alkalmával.”

Már alig várjuk, hogy újra megszeretgethessük Pitét is az őszi találkozón! :)

Pite története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pite/
Képei: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/pite/

Dalmata Mentés