Dalmata Mentés

Pipacs gazdit keres!

Pipacs a pécsi mentés keretein belül az ötödik páros átvételével került Egyesületünk gondozásába. A félős szuka párost az Újév első napjaiban hozták el a pécsi kollégák és helyeztük el panziós befogadónál.
Pipacs továbbra is panziós kereteken belül várja új gazdiját, miközben Pehely elköltözött mellőle más befogadóhoz.
Pipacs és Pehely szinte a megszólalásig hasonlít a legutóbb átvett Peggy-Perla párosra, mely nemcsak kinézetükben, hanem habitusukban is megnyilvánul. Félősségük, bizonytalanságuk azonban hamarabb elkezdett oldódni, mint elődeiknél, egészen kinyíltak és készen állnak arra, hogy új életet kezdjenek.

Pipacs

Pipacs

Pipacs egy kicsit félénkebb kutya, de hamar feloldódik és mindenkivel barátságos, bújós. Nagyon pörgős, imád rohangálni és játszani, de a lakásban nyugodtan viselkedik és teljesen szobatiszta. Apportos, hurcolja a játékokat és fadarabokat, a labdát visszahozza. Jutalomfalattal és játékkal is jól motiválható. Figyelmes, gyorsan tanul, gyakorolja a behívást, a pórázon sétálást, utóbbitól néha még feszült lesz, de egyre jobban megy neki. Minden kutyával jól kijön, szépen ismerkedik idegen négylábúakkal is, ezért kiegyensúlyozott, stabil, jól szocializált másik kutya mellé is ajánljuk. Hamar kötődik az emberekhez, ragaszkodó természet.
Kutyaiskola látogatása a jövőben javasolt, hogy kiegyensúlyozott és boldog kutya lehessen leendő gazdija mellett.

Pipacs

Pipacs

Pipacs kivizsgált, egészséges, ivartalanított, microchippel rendelkezik, rendszeresen féreghajtott. Oltási programja hamarosan befejeződik. Már csak egy igazi családra vár, ahol boldogan élheti mindennapjait!

Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható (kertes ház esetén bejárással, bent lakással).
Ha úgy érzed, hogy Te vagy Pipacs számára a megfelelő Gazdi, írj bemutatkozó levelet a kapcsolat@dalmatamentes.hu e-mail címre! (Tárgy: Pipacs) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Pipacs jelenleg kutyakiképzőnél van elhelyezve, ismerkedés Budapesten lehetséges.
Többlépcsős örökbefogadási rendszerünkről bővebben itt olvashatsz: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Telefonos elérhetőségeink: 06303457051, 06208066919, 06208066923

Története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pipacs/
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Pipacs/

Dalmata Mentés