Dalmata Mentés

Pilar szépen fejlődik ideiglenes befogadójánál

Pilar bejelentkezett – gazdát kereső dalmata jellegű fiatal szuka kutya

Pilar már két hete ideiglenes befogadónál lakik, családi környezetben gondoskodunk róla amíg jelentkezik a számára végleges örökbe fogadó gazdi!
Ideiglenes befogadójának beszámolójából, fotóiból kiderül, hogy Pilar nagyon jól érzi magát egyedüli kutyusként, jól viselkedik a lakásban, és nagyon szeret a séták alkalmával a többi négylábúval játszani. Feloldódott, élvezi az új környezetet, a sok foglalkozást.

“Pilar egy hete megkapta az oltást, köhögés nem volt, és nem vettem rajta észre semmi furcsát azóta. Elég nyugis itthon, sokat alszik, bár most épp az erkélyről követi az eseményeket. Jó az étvágya és ha kimegyünk nagyokat rohangál, játszani hív mindenkit. Szeret mindent megkóstolni kint, kakit is evett a múlt héten, szóval erre figyelnem kell. A hétvégén egyébként tömegközlekedtünk, hév, metró, vonat… nem volt gond.”

Pilar

Pilar

Köszönjük Kingának, hogy elvitte Pilart állatorvosunkhoz a második kombinált oltásra, a számlát kifizettük, oltási programja komplett.
Olyan gazdát keresünk Pilarnak, akinél legalább ilyen körülmények között élhet boldogan a következő tizensok évben. Gazdikereső 1.5 év körüli microchipezett, oltott, ivartalanított, kivizsgált eb.
Története, több info: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pilar/

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pilar) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Kérjük olvassák el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://www.dalmatamentes.hu
06303457051, 0620 8066919, 0620 8066923

Dalmata Mentés