Dalmata Mentés

Pilar, fiatal dalmata jellegű szuka gazdit keres!

Pilar egy szaporítótelepen nőtt fel gyakorlatilag egy poros udvaron töltötte gyerekkorát falkába verődve. Az ételt a földre szórták neki is, és ha útban volt bottal tessékelték arrébb. A simogatást, a pórázt, a labdázást, a sétát, a családban élés szabályait nem volt honnan megtanulnia, a külvilágot eddig nem ismerte. Ebből adódóan nagyon félénk, visszahúzódó kutyának ismertük meg.

Ma már egyesületünk gondozásában kutyakiképzőnél szocializálódik, egyre magabiztosabb és gyorsan tanul, de magabiztosságát kutyatársai illetve gondozója adja neki, nagyon támaszkodik még arra, akiben már megbízik. Barátságos, jó természetű kutya, hamar megnyílik már idegen helyen vagy idegen emberek társaságában is. Pórázon már szépen sétál, tanulja az alap vezényszavakat.

Fiatal korából adódóan nagyon aktív, pörgős kutya, falattal jól motiválható, szívesen tanul bármit, kutyás sportokra is alkalmas lehet. Nagyon szeret a kertben szabadon szaladni, kutyatársaival játszani, de igényli gondozója közelségét is, nagyon emberközpontú, bújós kutya. Olyan családot keres, ahol sokat mozgatnák, rendszeresen sétáltatnák, kirándulni vinnék és igazi családtag válhatna belőle.

Pilar

Pilar

Lakásba vagy kertes házba egyaránt javasoljuk megfelelő mozgatással. Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pilar) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassátok el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei

Tel: 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés