Dalmata Mentés

Perla ideiglenes befogadóhoz költözött

Két héttel ezelőtti ideiglenes befogadót kereső felhívásunkra többen jelentkeztek, a fotón szereplő Perla is olyan szerencsés, hogy családba költözhetett az ünnepek előtt. Köszönjük a megosztásokat!

Segítségünkre sietett ismét az a befogadó család, akik az elmúlt években már számos mentvényünket elvállalták ideiglenesen gazdára találásukig, és saját otthonukban lelkiismeretesen gondozzák a gazdátlan dalmatákat, hálásak vagyunk ismételt segítségükért!

Perla

Perla

Hírei szerint Perlának is nagyon jót tett, hogy kiszakadhatott a nagy falkából, ahol ugyan nagyon sokat fejlődött az elmúlt három hónapban, a tapasztalt kiképző kezei alatt rengeteget változott az eleinte mindentől rettegő, de mára már feloldódott, kedves, fiatal eb. Úgy gondoljuk Perla a legutóbbi hírei szerint is készen áll rá, hogy végleges családba költözhessen, gazdikereső!

Ideiglenes befogadója írta:

“Sziasztok
Meglepően könnyen ment a beilleszkedés. Minden kutyánk szereti, időnként játékba is hívják, velünk végtelenül kedves, bújós tünemény. Az új helyzetekben még mindig parázik, de pár másodperc után megnyugszik. Ha valaki jön hozzánk, általában ugat, aztán csóválva megy kedveskedni. Karácsonykor láttuk, hogy egy öt éves kisfiútól a “fejgyömöszölést” is elviseli, és nem ijedt meg akkor sem, amikor felé állt vagy hajolt, nem volt teljesen felszabadult, de kérte a simit,  mindenhova ment a gyerköc után (együtt puzzle-öztek stb :) ) .

Perla

Perla

Egyébként Perla is szereti a kanapét, de tudja, hogy csak akkor mehet fel, amikor Lili megengedi. Ami szerintem nagyon klassz Perlában, hogy a lakásban nyugodt, nem pörög, egész nap fekszik, elvan, séta közben viszont nagyon aktív, kipörgi magát. Imád futni, és sokáig bírja, ideális futótárs lehet. A behívása elég jó, de még van hova fejlődnie. Az autóktól és a porszívótól nem fél, megfürdettük, ma teszek rá exspotot a mienkből.”

Perla továbbra is gazdikereső, bővebb infó: http://www.dalmatamentes.hu/perla
Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szukak/Perla/

Érdeklődéseteket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Perla)
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés