Dalmata Mentés

Perla gazdit keres!

Szeptember végén vettük át Pécsről Perlát és Peggyt, a félős, bizonytalan párost, akik azóta rengeteget oldódtak: elérkezett hát annak az ideje, hogy gazdit keressünk nekik.

Perla fiatal, egy év körüli, kis termetű dalmata keverék szuka, aki gondozója mellett egyre nyitottabb és bizalmasabb az emberrel. Berögzült félelmei szépen oldódnak, akit megszokott, ahhoz ragaszkodik és bújik. Akaratát gyakran ugatással nyomatékosítja, erről hozzáértő gondozója elkezdte leszoktatni.

Perla

Perla

Idegenekkel elsőre nagyon tartózkodó, de kis idő után felbátorodva megy ismerkedni. Sokat segít neki ilyenkor a többi kutya, akik jó példát mutatva bátorítják Perlát a kedveskedésre. Ha valakivel már összeismerkedett, onnantól kenyérre lehet kenni, jön, bújik, szinte követeli a simogatást. Tartózkodó viselkedése, félőssége miatt inkább olyan családba ajánljuk, ahol idősebb gyermek(ek) vannak.
Négylábú társaival jól kijön, legyen az szuka vagy kan, nem tolakodó, kedvesen ismerkedik fajtársaival. Játékot ritkábban kezdeményez, de szívesen benne van a közös futkározásban, ha a másik kitartóan hívja.

Lakásban szépen viselkedik, nem rongál, szeret az ember közelében lenni, de még jobban a fekhelyén, vagy a kanapén heverészni. Abszolút szobatiszta.
Jutalomfalattal jól motiválható, de anélkül is figyelmes, tanulékony, behívható. Pórázon már szépen közlekedik, egyre nyitottabb a séták alatt. Gondozója naponta több órát célirányosan foglalkozik vele, hogy Perla berögzült félelmei nyomtalanul eltűnjenek. Kutyaiskola látogatása a jövőben javasolt, hogy kiegyensúlyozott és boldog kutya lehessen leendő gazdija mellett.

Perla

Perla

Perla kivizsgált, egészséges, ivartalanított, microchippel rendelkezik, rendszeresen féreghajtott. Oltási programja befejezett. Olyan gazdit szeretne, aki kellő türelemmel segít neki megbarátkozni a világgal és folytatja szocializációját.

Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható (kertes ház esetén bejárással, bent lakással).
Ha úgy érzed, hogy Te vagy Perla számára a megfelelő gazdi, írj bemutatkozó levelet a kapcsolat@dalmatamentes.hu e-mail címre! (Tárgy: Perla) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Perla jelenleg kutyakiképzőnél van elhelyezve, ismerkedés Budapesten lehetséges.
Többlépcsős örökbefogadási rendszerünkről bővebben itt olvashatsz: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Telefonos elérhetőségeink: 06303457051, 06208066919, 06208066923

Perla története honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/perla
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Perla/
Videók: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7qUu_s7g9t2guQ48KiwvU4nplimxri-E

Dalmata Mentés

Perla

Perla