Dalmata Mentés

Pepita próbaidejét tölti gazdijelöltjeinél

Pepita, a pécsi mentésből érkező első páros fiú tagja 2017. júniusa óta várt ideális gazdijelöltjeire, akiket a karácsony hozott meg számára. Költözését megelőzően több alkalommal is sort kerítettünk a találkozókra, közös sétákra, hogy alaposabban megismerkedhessen leendő családjával. A próbaidő első két hete a jelek szerint remekül alakul, Pepita élvezi a hatalmas sétákat, ahol kedvére barátkozhat kutyapajtásokkal és levezetheti „dalmatás” energiáit, így nyugodtan viselkedik az irodában is, ahova gyakran elkíséri gazdáit. A munkatársak is hamar megszerették Pepitát, kedvességével mindenkit levesz a lábáról, alig győzi bezsebelni a simiket.

Pepita

Pepita

“Január 24. 
Sziasztok,
Vigyázunk rá nagyon! 
A hétvége szuperül sikerült. Andrissal szombaton felfedezték a Kissváb-hegyet. Vasárnap a Hárs-hegyen sétáltunk egy óriásit, ahol találkoztunk Orionékkel és még pár barátunk is velünk tartott, szintén kutyákkal. Nagyon élvezte Pepita a sétát, imádta a havat. Kedden Andrissal töltötte a napot a munkahelyén. Mindent felfedezett a nyelviskolába és imádta, hogy minden kolléga szétszeretgette. Hétfőn és ma is 2-2 órára egyedül hagytuk, nem volt semmi probléma és a lakás is egyben maradt. 
Jelentkezünk még,
Csatoltam pár képet a vasárnapi sétáról.
Üdv,
Laura

Pepita, Orion

Pepita, Orion

Február 1.
Sziasztok!
Ma két hete, hogy Pepita hozzánk költözött. Azóta is minden a legnagyobb rendben van velünk, most hétvégén is megjártuk Budakeszin az erdőt, és a Margit szigeten találkoztunk Orionékkal, ahol szuper jót játszottak egymással a kutyák. Kedden megtörtént az első hosszabb otthon maradása, és nagy örömünkre semmit nem rosszalkodott, okosan viselkedett. Bárhova megyünk, mindenhol a csodájára járnak, és szívesen fogadja a simogatásokat. Az első két éjszaka után az ágya helyett inkább a kanapét választotta, ahol imád mindig pihengetni. Jóízűen eszik, akik ritkábban látják szedett fel egy kicsit magára. Séták során mindent megszaglászik, és minden kapunk bekukucskál. Egy igazi szeretet bomba, folyamatosan bújik, és igényli a simogatást. Csatolunk pár képet.
Szép estét,
Pepita,Laura,Andris”

Pepita

Pepita

Bízunk benne, hogy Pepita továbbra is megbecsüli szuper helyét, és az előírt egy hónapos próbaidő elteltével aláírhatjuk a végleges örökbefogadási szerződést!

Pepita története: http://www.dalmatamentes.hu/portfolio/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita

Dalmata Mentés