Dalmata Mentés

Pepita gazdis!

Hét hónap kitartó gazdikeresést követően Pepita számára is elérkezett az idő, hogy új otthonába költözhessen. Januárban kezdte meg próbaidejét leendő családjánál, az elmúlt néhány hétben bebizonyosodott, hogy ismét jó döntést hoztunk. Több érdeklődője is akadt a pécsi mentésből elsőként érkező páros fiú tagjának, Andrásék azonban komolyan vették mind az ismerkedést, mind a Pepita jellemére, következetes nevelésére vonatkozó intelmeinket. Már a kutyaiskolát is kinézték, ahova a mínuszok elmúltával beiratkoznak a tökéletes gazdi-kutya kapcsolat kialakításáért.

Hét hónap kitartó gazdikeresést követően Pepita számára is elérkezett az idő, hogy új otthonába költözhessen. Januárban kezdte meg próbaidejét leendő családjánál, az elmúlt néhány hétben bebizonyosodott, hogy ismét jó döntést hoztunk. Több érdeklődője is akadt a pécsi mentésből elsőként érkező páros fiú tagjának, Andrásék azonban komolyan vették mind az ismerkedést, mind a Pepita jellemére, következetes nevelésére vonatkozó intelmeinket. Már a kutyaiskolát is kinézték, ahova a mínuszok elmúltával beiratkoznak a tökéletes gazdi-kutya kapcsolat kialakításáért. Pepita Pepita „Sziasztok! Pepitával minden rendben. Most már nem a kanapén tölti az éjszakákat, inkább a franciaágyat választotta és közöttünk fekve alszik. Két alkalommal, amikor itthon hagytuk kicsit szétpakolta a lakást, gondoltam körbenéz a mütyürös dobozokban és még 3 almát is elfogyasztott. Az esőt ki nem állhatja, úgy kell kikönyörögni a lakásból, majd leül az ajtó előtt. A hétvégén ismételten nagyot sétáltunk a Margit szigeten.”  A beilleszkedéssel járó feladatokkal is szépen haladnak, a felállított szabályok betartása mellett a pozitív megerősítést alkalmazzák a kezdetben figyelemhiányos, „dalmatásan akaratos” Pepita esetében. Odafigyelésükkel és határozott irányításukkal remekül alakulnak a mindennapok! Pepita nagyon szépen viselkedik, gyakorta elkíséri a gazdit a nyelviskolába, ahol a kollégák és diákok kedvence lett. Pepita A próbaidő sikeres teljesítését követően aláírtuk a végleges örökbefogadási szerződést. Andrásék nagyon hálásak nekünk, Pepitának köszönhetően teljesen megváltozott az életük: mindenhova magukkal viszik, életük körülötte forog, ő pedig példásan meghálálja a gondos törődést és a szeretetet. Sok-sok boldog gazdis évet kívánunk Pepitának új családjában! Pepita története: http://www.dalmatamentes.hu/portfolio/pepita Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita Dalmata Mentés

Pepita

A beilleszkedéssel járó feladatokkal is szépen haladnak, a felállított szabályok betartása mellett a pozitív megerősítést alkalmazzák a kezdetben figyelemhiányos, „dalmatásan akaratos” Pepita esetében. Odafigyelésükkel és határozott irányításukkal remekül alakulnak a mindennapok! Pepita nagyon szépen viselkedik, gyakorta elkíséri a gazdit a nyelviskolába, ahol a kollégák és diákok kedvence lett.

Pepita

Pepita

A próbaidő sikeres teljesítését követően aláírtuk a végleges örökbefogadási szerződést. Andrásék nagyon hálásak nekünk, Pepitának köszönhetően teljesen megváltozott az életük: mindenhova magukkal viszik, életük körülötte forog, ő pedig példásan meghálálja a gondos törődést és a szeretetet.

Sok-sok boldog gazdis évet kívánunk Pepitának új családjában!

Pepita története: http://www.dalmatamentes.hu/portfolio/pepita
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Pepita

Dalmata Mentés

Pepita

Pepita