Dalmata Mentés

Pepita, fiatal dalmata jellegű kan gazdit keres

Pepita többedmagával egy szaporító telepen született, egy poros udvaron töltötte gyerekkorát falkába verődve. Az ételt a földre szórták neki is, és ha útban volt, bottal tessékelték arrébb. A simogatást, a pórázt, a labdázást, a sétát, a családban élés szabályait nem volt honnan megtanulnia, a külvilágot eddig nem ismerte. Pilarral együtt elsőként szabadult a szaporító telepről, ma már egyesületünk gondozásában kutyakiképzőnél szocializálódik, egyre magabiztosabb, gyorsan és szívesen tanul bármit. Pórázon szépen, fegyelmezetten sétál, tanulja az alap vezényszavakat.

Fiatal korából adódóan nagyon aktív, pörgős kutya, aki falattal jól motiválható, tanítható. Mozgékonysága, tanulékonysága miatt bármilyen kutyás sportra alkalmas lehet. Nagyon szeret a kertben szabadon szaladni, kutyatársaival játszani. Barátságos, jó természetű kutya, hamar kötődik az emberhez, keresi a társaságot nemcsak a kétlábúak, hanem négylábú fajtársai között is. Olyan családot keres, ahol sokat mozgatnák, rendszeresen sétáltatnák, kirándulni vinnék és igazi családtag válhatna belőle.

pepita11

Lakásba vagy kertes házba egyaránt javasoljuk megfelelő mozgatással. Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Pepita) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassátok el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon:  http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei

Tel: 06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés