Dalmata Mentés

Pepe és Polka gondozásunkba került

A pécsi szaporítótelep felszámolásakor nem számítottunk kölyökkutyákra. A Pécs Környéki Állatmentő Alapítvány kezdte meg a kutyák kimentését tavasszal, az akkori kölyök állományt örökbe adták, egyesületünk júniusban csatlakozott be a mentésbe, a maradék 10 felnőtt kutya elhelyezésében, ellátásában, örökbe adásában vállaltunk együttműködést.

Három héttel ezelőtt ütött be a váratlan meglepetés, amikor is kiderült, hogy a szaporító a hatóságok és a pécsi kollégák elől is eltitkolt két kölyökkutyát! Már akkor sejtettük, hogy nem véletlen maradtak ki a számolásból.

Polka & Pepe

Polka & Pepe

Pepe a kan és Polka a szuka testvérek, négy hónap körüliek. A szaporító nem titkolt szándéka volt, hogy a kölyköket majd tovább szaporítja. IGEN jól olvassátok, nem törődve a következményekkel testvéreket akart egymással fedeztetni!

A helyzet azonnali intézkedést kívánt, így került a gondozásunkba Pepe és Polka, akik Picassoval és Pennyvel együtt felutaztak Budapestre, állatorvosunknál vettük át őket is, megvizsgáltattuk őket, féreghajtót kaptak és átbeszéltük oltási programjukat.

Pepe&Polka

Pepe&Polka

Velük együtt 12-re duzzadt fel a pécsi mentendő ebek száma!

Sorstársaikhoz hasonlóan panzióban tudtuk őket elhelyezni a fővárostól nem messze. Sajnos jelenleg ők is köhögnek, kezelésük még folyamatban van, emiatt oltási programjuk is tolódik, ezért még nem örökbe fogadhatóak, látogathatóak.

A plusz két eb tartása, gondozása, egészségügyi ellátása és a betegeskedés nem kalkulált kiadásokat jelentenek, szűkös kereteinket messze túl haladják ezek a kiadások.
Kérjük segítsétek munkánkat, a felnőtt ebek mellett a két kölyök teljes oltási programja, kezelése majd ivartalanítása óriási költséget ró ránk. NÉLKÜLETEK NEM MEGY!

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: [url]info@dalmatamentes.hu[/url]
http://www.dalmatamentes.hu/ (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: Pécsi mentés

Pepe és Polka közös adatlapja: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pepe-polka/

A pécsi mentésről weblapunkon olvashattok: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/category/hirek/pecsi-mentes-dalmata-keverekek

Köszönjük!
Dalmata Mentés