Dalmata Mentés

Penny játékos jelleme kinyílt ideiglenes befogadójánál

Penny egyre jobban otthon érzi magát ideiglenes befogadójánál, Kingánál és Codynál. Cody rengeteget segít Pennynek, hogy a városi élet kellemes legyen és a berögzült félelmek szépen oldódjanak benne. Ez a példa is mutatja, hogy mennyit számít, ha a mentett kutya négylábú társa egy kiegyensúlyozott és stabil lelkületű eb! Ideiglenes és végleges befogadásnál is elengedhetetlen, hogy ez a feltétel meglegyen!

“Sziasztok!
Pennyke kezd feloldódni, már nagyon itthon érzi magát nálunk. A kanapé és az ágyak továbbra is a kedvencei, a sok szőrszál miatt le se tagadhatná, hogy az ágyamon pihen, amíg nem vagyok itthon  (szerencsére Cody nem tanulta el tőle ezt a szokást 
Már néha a hangját is hallom, amikor Cody megindul a lakásban intézkedni ugatva (megjött a szomszéd :), akkor Penny is csatlakozik egy-két ugatás erejéig.

Penny

Penny

Az “ül” és a “fekszik” már nagyon jól megy neki, most épp azt tanuljuk, hogy csak akkor induljon el az etető tálja felé, ha én mondom neki.
Kedden, az első villamos utunkon nagyon remegett végig, de amikor már hoztam haza este, nem félt, inkább érdeklődő volt és élvezte, hogy mindenki őt nézi 
A séták alatt is napról napra bátrabb, már nem ijed meg annyi mindentől, mint az elején. Nagyon érdekli minden, így már elkezdett egy picit húzni is, de nem vészes és próbálom leszoktatni róla.
Kutyákkal jól kijön, van, hogy a legelején megugatja őket, de inkább szerintem félelemből. Nem kap oda, a szaglászás után már nagyon érdekli mindegyik.
Egyre magabiztosabb, tegnap elkezdett felugrálni is, amiről szintén le akarom szoktatni.
A fiziót ő is előszeretettel csinálja Codyval esténként, akár cirkuszi kutyának is elmehetne 
Küldök pár képet (a kèk fekhely amúgy Cody helye, de nèha elfoglalja Penny, Cody meg ilyenkor csak leül mellè a földre ès vàr, hogy mikor megy màr el a trónfosztó a helyèrôl  )
Jó éjszakát Nektek!
Kinga, Cody & Penny”

Penny & Cody

Penny & Cody

Penny jellemzése, története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/penny/
Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Penny) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!
Több info: http://www.dalmatamentes.hu
06303457051, 06208066919, 06208066923

Dalmata Mentés