Dalmata Mentés

Peggy próbaidős gazdis!

Nagy nap volt a szombat Peggy kutyánk számára, ugyanis próbaidőre gazdijelölthöz költözhetett! Szeptember végén érkezett hozzánk a pécsi mentés harmadik párosaként társával, Perlával együtt. Az eleinte félős, támadó kutya hamar kinyílt panziós trénerünk szakértő kezei alatt, de az inkább fekete, nyomokban pöttyös leányzónak sokáig nem akadtak jelentkezői. Az ünnepek előtt jelentkezett egy szimpatikus pár, akikkel több találkozót is szerveztünk, mely mind sikerrel zárult. Peggy nyitott volt az első alkalomtól kezdődően és nem láttuk akadályát annak, hogy az Új Évben próbaidőre költözhessen.

Peggy

Peggy

A hétvégén eljött érte Emese és párja és Peggy örömmel fogadta, láthatóan felismerte őket. Egy hatalmas séta után hazavitték, hogy megkezdhessék a beilleszkedést és a közös életet. A fiatal pár az első perctő kezdve együttműködő volt, megértették és elfogadták, hogy egy félős, bizonytalan kutyával többszöri ismerkedés szükséges. Ez a kutya és a leendő gazdik közös érdeke, a hosszú és problémamentes jövőbeli együttélés érdekében.
A séta után aláírtuk a papírokat, így Peggy megkezdhette próbaidejét. Az első hírek is megérkeztek róla, reméljük továbbra is minden problémamentesen zajlik majd.

Peggy

Peggy

Sok sikert Peggy, Emesééknek pedig köszönjük, hogy nem “féltek” egy hírhedten esélytelen fekete ebet választani, hisz ők is tudják, hogy a fekete szín mindenhez passzol! ;)

“Szia Mindenki! 
Abszolút minden rendben vele!:)
Mikor hazahoztuk kíváncsian körbesétált, olyan Peggysen, megfontoltan. A délután nagy sírásokkal telt, persze a kanapén hasalva.. :)
Az éjszakát nyugodtan végig aludta, vasárnap reggel 7kor óriási nyüszítésekkel ébresztett minket, sétáltunk egyet, hazajöttünk, még mindig sírt.. Ágyba nem jöhet fel (fél nap alatt megtanulta), én visszafeküdtem, ebünk még mindig sírt.. Arra jutottunk Olivérrel, hogy magányos, kifeküdtem a kanapéra, egyből rámugrott, és 3 órát aludt rajtam, nyüszítésmentesen..:D
Igyekszünk nem elkapatni, határozott szabályok vannak, minden riogatás ellenére, az ágyikójában fekszik a kanapé helyett elég sokat..(még :D)

Peggy

Peggy

Nagyon cukipofa, okos, értelmes, imádjuk, bizakodva várjuk, mikor nyerjük el teljesen a bizalmát. Csóvál, jön megy, nem sok dolog izgatja fel, pl. a porszívózást (amitől én féltem), a kanapéról fekve nézte végig. Várjuk még azt a bizonyos ‘kinyitom a csipámat, aztán leshettek’ napot :) Ugatni nem hallottuk még.
2 napig nem kakilt, ma reggel pótolt mindent… Ekkora kutyából ennyi kaki?? namindegyis. :)Gyönyörűen sétál, megfuttatni még nem sikerült, Peggy csak kocog velünk.
Köszönjük, hogy ránk bíztázok, a nyomokban pöttyös gyönyörűséget!
Sziasztok!
E&O”

Peggy története: http://www.dalmatamentes.hu/peggy
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Peggy/
Dalmata Mentés