Dalmata Mentés

Peggy gazdit keres!

Szeptember végén vettük át Pécsről Peggyt és Perlát, a félős, bizonytalan párost, akik azóta rengeteget oldódtak: elérkezett tehát annak az ideje, hogy gazdit keressünk nekik.

Peggy fiatal, egy év körüli, kis termetű szuka, aki különleges dalmata-keverék: neki inkább fehér pöttyei vannak.  Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik, rendszeresen féreghajtott.

Gondozója így ír róla: 

“Peggy egy igazi örök kölyök. Pörög ezerrel, nagyon szeret mozogni. Szeret kint lenni, szépen viselkedik a kertben és a lakásban egyaránt. Ha bent van, akkor hozzám bújva alszik a kanapén vagy ül mellettem míg főzök, követ mindenhova lelkesen. Találkozott már mindenféle kutyával, teljesen normálisan viselkedik, nem tolakodó, szeret játszani, kergetőzni. Eddig minden kutyát megpróbált játékra hívni, legtöbbször sikerrel is járt. Jutalomfalattal jól motiválható, de ha nincs nálam, akkor is mindennel próbálkozik, hogy rá figyeljek és foglalkozzak vele.

Peggy

Peggy

Pórázon már nem pánikol és nem küzd ellene. Naponta jár ki velem kettesben rövid sétákra az utcába, hogy szokja a környezetet és a pórázt, nyakörvet. Kicsit félénk még, de nem ijedős és érdeklődik a járókelők iránt. A folyamatos ugatásról már szinte teljesen leszokott, alig lehet hallani a hangját. Idegenek felé még nem nyit azonnal, de pár perc után lassan odakúszik félénken, hátha kap egy kis simit, és ha kap, akkor nagyon boldog. 

Perla nélkül is egyre felszabadultabb már, de ha együtt vannak, akkor sincs gond velük, már nem erősítik egymásban a félelmet. A kertben abszolút behívható, első hívásra szalad. Van, hogy csak azért elfut a kert másik végébe, és néz engem, hogy hívjam be és dicsérjem meg érte. Nagyon lelkes és figyelmes kutya.”

Peggy már csak arra a Gazdira vár, aki türelmes vele és minden vágya egy bújós, hálás, kötődő, ám energikus négylábú társ!
Lakásba és kertes házba is örökbe fogadható (kertes ház esetén bejárással, bent lakással).

Ha úgy érzed, hogy Te vagy ez a Gazdi, írj bemutatkozó levelet a kapcsolat@dalmatamentes.hu e-mail címre! (Tárgy: Peggy) – az érdeklődéseket első sorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérlek, olvasd el örökbefogadási rendszerünket webolalunkon: http://www.dalmatamentes.hu
Telefonos elérhetőségeink:
06303457051, 06208066919, 06208066923

Peggy

Peggy

Peggy története honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/peggy
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Peggy/
Videók: Youtube

Dalmata Mentés