Dalmata Mentés

Peggy gazdis!

Peggyt 2017. szeptemberében vettük át a pécsi mentés keretein belül. Az akkor nagyon félős, ugatós, félelmi agressziót is mutató kis szukából mára igazi családtag lett! Szinte teljesen eltűntek feszült beidegződései és szuper gazdijelöltjei mellett a próbaidő alatt is szépen fejlődött tovább. Emeséék türelmesen gyűrték vele a mindennapokat és vezették be minden újba, mely nem mindig ment zökkenőmentesen, de megérte kitartani, mert Peggy szépen alkalmazkodott életükhöz.

Peggy

Peggy

A próbaidő alatt tartottuk a kapcsolatot a gazdikkal és rendszeresen kaptunk híreket, fényképeket Peggyről és új életéről, arról, hogy hol tartanak a beilleszkedésben és mi minden történik velük.
Néhány idézet leveleikből:

“Peggy jól érzi magát, annak ellenére is, hogy megfürdettük. Nem volt vészes, szétfolytak a lábai a tusolóban, félt, de nemvolt ellenére. 
Hallottuk ugatni! Na jó…inkább vakkantgatni. Ha jön valami idegen a folyosón, akkor vakkant párat. Mostmár csóvál nekünk ha hazajövünk, a kutyákkal is egyre jobban elvan! Nemrég játékra is hívott egy boxert. (örültem volna, ha egy fokkal kisebb példányt néz ki magának..)
Sokat vakarózik még mindig, a bőre picit száraz, de valószínű attól, hogy eléggé száraz és meleg a levegő itthon.
A futtató nem a mi pályánk, de rendületlenül nyomjuk, bemegyünk, elengedjük, és leül mellénk…ezért mi is futkorászunk vele…
Továbbra is már-már undorral néz játékra, plüssre,botra, semmiféle affinitása és kedve apportozni, ami mondjuk abszolút nem baj. Mintakutya, tökéletes vekker, pontosan akkor amikor kelnünk kell, jön és hisztizik.”

Peggy

Peggy

“Iszonyúan jó hír, hogy szocializálódik, már nyit kutyák felé, hívja őket játékra, igaz, néha bíztatni kell, de már szépen nyílik kifelé, és séták alatt most már rendszeresen farok csóválva ugrándozik :) 
Aminek pedig mi örülünk nagyon, hogy most már nekünk is örül! Csóvál, izgatott, ugrál, puszikat dobál mikor hazajön valamelyikünk :)
Kocsiban egyre jobban elvan, az elején picit remeg, de utána nagy izgalmában el is alszik :) 
Egyre több mindent tanul meg, fegyelmezett, szinte mindennek tudja a rendjét/menetét.”

Peggy tehát sikeresen teljesítette a próbaidőt, így annak lejártával sort kerítettünk a végleges örökbefogadási szerződés aláírására. Peggy így beállhat a boldog gazdis ebek sorába!

Peggy története: http://www.dalmatamentes.hu/peggy
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Peggy/

Dalmata Mentés