Dalmata Mentés

Peggy beköszönt!

Peggy, a pécsi mentésünk egyik szerencsés gazdisa két éve él boldogan családjában. Az évforduló alkalmából kedves beszámolót kaptunk tőlük, igazi öröm olvasni:

Tegnap volt 2 éve, hogy nálunk van Peggy 🙂 A mi pöttyösünk szépen felszedett pár kilót (kanapé-élet), és kinyílt. Kicsattanóan boldog, mikor lát minket, hihetetlen, hogy lehet örülni, mikor csak tejért ugrik le az ember pár percre. 😀 Nagyon ragaszkodó, és visszahúzódó, de amint többször lát valakit, hajlandó megsimogattatni magát 🙂
A fejéhez való közeledést/simogatást még mindig nem nagyon szereti, apró félelemfaktorokat nem tudtunk belőle (még) kiszedni.

peggy 20200114_02

Peggy

Peggy borzalmasan lusta, ha úgy teszi kedve. Nem rág, nem labdázik, nem játszik, lényegében inkább macska mint kutya, de futkározunk, fogócskázunk vele.
Vannak kis cimborái, szerelmei, imád a nagyiknál héderelni.
Szerencsénkre egészséges dalmatoid. Borzalmasan nagy a fájdalomtűrése. (én már ülök falfehéren a dokinál és remegek), ő meg csak csücsül a vizsgálóasztalon csendben.

Nagyon sok mindent megváltoztatott az életünkben, és szuper. Mostmár soha nem vagyunk egyedül, soha nem ülhetünk egyedül a kanapén, és persze soha nem mehetünk sehova Nélküle. 🙂

Köszönjük, hogy ránk bíztátok!
Végezetül egy rakás kép :))

Emese&Olivér”

Peggy története: http://www.dalmatamentes.hu/peggy
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Peggy/

Dalmata Mentés

peggy 20200114_05

Peggy