Dalmata Mentés

Paca, a talált dalmata szuka új élete

Paca egy szerencsés dalmata, akinek jóra fordult a sorsa.

Egy hónappal ezelőtt találták őt az utcán kóborolva, megtalálói a Ceglédi Kutyatanodába juttatták őt. A kutyaiskola vezetője, aki mindig készen áll a bajba jutott állatok megsegítésére segítségünket kérte. Első útja az állatorvoshoz vezetett az ebbel, mivel semmilyen azonosítót nem viselt, ezért microchipet és a kötelező veszettségi oltást beadatta a kutyának, ennek költségét számla alapján egyesületünk, a Dalmata Mentés állta.

Együtt kerestük a kutya eredeti gazdáját, senki sem jelentkezett, hogy ismerné, keresné őt. Az iskolavezető helyet biztosított számára, vállalta, hogy gondoskodik róla, így nem volt szükség ideiglenes befogadóra Paca számára. Hamar felismerték jó természetét, ezért a kiképzésekre, a kutyatanoda városi szocializációs sétáira is csatlakozott a csapathoz Paca. Mindenkit elbűvölt kedvességével, belopta magát a szívekbe a pöttyös lányka.
A tüzelése is lezajlott végre, éppen az ivartalanítását egyeztetjük befogadójával, aki végleg befogadta Pacát, így számára nincsen szükség további hirdetésre, nem keres gazdát.

Paca videóit, fényképeit a Ceglédi Kutyatanoda oldalán is követhetitek:
https://www.facebook.com/kutyatanodaespanziocegled

Paca: http://dalmatamentes.hu/portfolio/talalt-dalmata-szuka-cegled/

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/Talalt/Cegledi_szuka
Dalmata Mentés

Paca

Paca