Dalmata Mentés

Örökbe fogadott dalmaták és támogatóik II.találkozója

Örökbe fogadott dalmaták és támogatóik II.találkozója

Időpont: 2016.04.02. Szombat 12.00h-tól (esőzés esetén 04.09.)
Helyszín: Budapest, III.kerület Hajógyári-sziget, találkozó és csatlakozási helyek a térképen megjelöltek szerint

Kedves dalmata barátok, gazdik, önkéntesek, támogatóink!
Az Örökbe fogadott dalmaták és támogatóik II. találkozójának fő célja, hogy személyesen találkozhassunk örökbe adott korábbi mentvényeinkkel és családjaikkal, akikkel megismerkedhetnek támogatóink is, akik lehetővé teszik nap mint nap a mentést, és önkéntes toborzás: várjuk azon lelkes állatvédő szemléletű dalmata barátokat, akik szeretnének aktívan tenni a mentésre szoruló pöttyös kutyákért!

Szeretettel várjuk azokat, akik szimpatizálnak az egyesület munkájával, céljaival, eddig is támogatták valamilyen formában a dalmaták mentését és/vagy a jövőben is támogatni szeretnék a Dalmata Mentést bármilyen formában!
Korábbi mentvényeinken kívül szeretettel látjuk a gazdik, önkéntesek és támogatóink családjába tartozó bármilyen fajtájú ebeket, akik jól szocializáltak, barátságosak, egészségesek, oltottak, féreghajtottak, élősködők ellen kezeltek, ivartalanítottak.

Baráti hangulatú tavaszi levegőzésre, kutyasétáltatásra készülünk és ehhez fontos, hogy a kutyák is barátságosan viselkedjenek! Egymás biztonságára való tekintettel kérjük, hogy az alapvető kutyasétáltatási etikettet mindenki tartsa be, a pórázt megfelelően használva!
Kérjük, hogy a kutyapiszok eltakarításához szükséges eszközökről, a kutyák itatásáról mindenki maga gondoskodjon, hogy kellemes időtöltésben legyen részünk és a környezetünket is megtiszteljük ezzel. A szigeten több szemétgyűjtő is található, az ivó kutak nem biztos, hogy már működni fognak, ezért megfelelő mennyiségű vizet kérjük mindenki hozzon magával!

Az első gyülekező 12h-tól indul, a sétát több megállóval, könnyed tempóban néhány órásra tervezzük, ami az időjárástól is függhet. Lehetőség van később is csatlakozni, csoportképet többször is készíteni szeretnénk, illetve mindenki addig marad, ameddig szeretne.
Részvételi szándékot kérjük emailben jelezni az info@dalmatamentes.hu (TALALKOZO) címre!
Várunk szeretettel!

Dalmata Mentés

tali2016

Örökbefogadott Dalmaták és Támogatóik II. Találkozója