Dalmata Mentés

Orion próbaidős gazdis

Orionnak, a február óta gazdikereső fiatal dalmata kannak, 8 hónap ideiglenes befogadóknál töltött nevelgetés után a fővároshoz közelebb költöztetése meghozta a megfelelő gazdijelölteket végre!

Egy szimpatikus fiatal pár követte már sorsát hónapok óta a Dalmata Mentés oldalain és alapos megfontolás után úgy döntöttek, megismerkednének Orionnal örökbe fogadási céllal.
Már az első ismerkedés is nagyon jól sikerült, Orion barátságosan fogadta őket, a közös séta alatt sokat beszélgettünk róla, és általában a dalmaták befogadásáról, a velük való együttélésről. Elképzeléseik Orionnal való közös jövőjükről nagyon közel állnak ahhoz, amit mi kerestünk számára, ideiglenes befogadóival egyetértettünk abban, hogy örülnénk ha ők lennének Orion családja.

Többszöri találkozás után alaposan mérlegelve és felkészülve várták a megbeszélt napot, időközben mindent előkészítettek (felszerelések, fekhely, prémium táp, temérdek játék, kutyás szakirodalom, stb.) így az elmúlt hétvégén Orion hozzájuk költözhetett Budára, városi kutyának, társnak, kedvencnek, családtagnak!
Az első napok beszámolói mind arról tanúskodnak, hogy Orionnal nagyon sokat törődnek, amit ő hatalmas szeretettel hálál meg, bújik, kedveskedik és egyelőre nagyon megbecsüli magát.

Megszeretgette őt a tágabb család, gazdijelöltjével munkába is ment, életében először villamosra szállt, és megismerkedett leendő kutyapajtijaival is – szerintünk nagyon beleillik a csapatba
A gazdijelöltek beszámolóját és további képeket fórumunkon találjátok! http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=623

Orion: http://dalmatamentes.hu/portfolio/orion/

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Orion/

Orion

Orion