Dalmata Mentés

Orion megérkezett új ideiglenes befogadóihoz

Hálásan köszönjük az önkéntes fuvart Rege családjának, akik a péntek estéjüket/éjszakájukat Orion fővároshoz közelebbi ideiglenes befogadójához juttatására szánták és vállalták a hosszú, hajnalba nyúló vezetést és az utazás nehézségeit! Köszönjük Dorisz, hogy ismét kisegítettétek kicsiny csapatunkat!

Orion tehát hajnalban érkezett Pomázra, ahol új ideiglenes befogadó családjánál a korábbi kennel életet felváltja a lakáshoz szoktatás, abszolút családi körülmények között folytatódik szocializációja és abban bízunk, hogy a meglátogatására is lelkesebben vállalkoznak majd az örökbe fogadására érdeklődők. Ezúton szeretnénk megköszönni a hosszú hónapok munkáját, amit eddigi megmentői, Zápor gazdik végeztek vele, Orionon látszik a törődés, a nevelgetés. Falattal motiválható, szépen koncentrál, azonnal leül, barátságosan közelítette meg új falkatársait is.

Új ideiglenes befogadója írta róla az első éjszakát követően:
“Orion nálunk egyenlőre mindenkivel kedves volt akivel találkoztunk, férfiakkal is és kutyákkal is. Fél10től reggelig szépen alszik a boxában a szobámban egyenlőre nem lakásbiztos, jelölget és kaját is lopkodna ha egyedül hagynánk, és megnyugodni sem tud, talán egy percig tud nyugton feküdni a lakásban de ez majd fokozatosan javul pórázon ezerrel húz ezen majd változtatunk, de imád sétálni. Igazi kis maugliként viselkedik de nagyon boldog, ismerkedik a számára új dolgokkal, a porszívótól nem fél de egy felé nyújtott tejszínhabos doboztól vagy vizesflakontól még megijed elsőre.”

Orion továbbra is gazdát keres!
Orion története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/orion/
több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Orion/
Érdeklődéseket az alábbi elérhetőségeinkre várjuk:
kapcsolat@dalmatamentes.hu, info@dalmatamentes.hu (Orion),
06303457051, 06309012509
Dalmata Mentés

Orion

Orion