Dalmata Mentés

Orion gazdira vár!

Mivel sajnos nem érkezett tárgyi felajánlás a kennel átépítésére, ami feltétlenül szükséges volt, ezért be kellett szereznünk a hozzávalókat (25.000.-Ft-ba került az anyag) és Orion ideiglenes befogadói megerősítették a kennelt szökésbiztosra. Jól látszik a képeken, hogy remek munkát végeztek a lányok …Orion rozsda tarkította testén pedig, hogy leellenőrzött minden lehetséges rést, szökés mostantól kizárva!

Ideiglenes befogadójánál sokat változott Orion az elmúlt hetekben. Leírása szerint Orion “lángoló, robbanékony, energikus típus”, ezért rátermett gazdijelölt jelentkezését várjuk!
Orion megtanult játszani, amivel helyesen vezetheti le energiáit és tovább dolgoznak vele azon, hogy minél fegyelmezettebb eb legyen.
Kutyákkal való viszonya rengeteget javult az elmúlt időszakban, korábbi mentvényünkkel, Záporral együtt játszanak, Orion büszkén cipeli körbe a kertben a huzakodás közben megszerzett kötéldarabot. Javul a kommunikációja más kutyákkal és egyre jobban, gyorsabban reagál gondozói kéréseire. Már játékból és szaladgálásból is behívható és helyére küldhető a kerten belül.
Ideiglenes befogadójának részletes beszámolója olvasható fórumunkon, Orion topicjában:http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=623

Lakásba vagy kertes házba bejárással ajánljuk, de kizárólag szökésbiztos kerítéssel, aktív gazdit keres, aki biztosítja számára a rendszeres mozgást és folytatja a folyamatban lévő szocializációját. Akár kiváló futó partner is lehet belőle, vagy más kutyás sportra is ajánljuk, mivel fiatal, energikus, egészséges kutya.
Kisgyermekek vagy nehezen mozgó idősebb emberek mellé nem javasoljuk.
Orion jelenleg Debrecenben található ideiglenes befogadónál, örökbe fogadása előzetes ismerkedéssel lehetséges. Oltott, ivartalanított, microchippel rendelkezik, egészséges kutya.

Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerinthttp://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/
várjuk az alábbi elérhetőségeinkre:
info@dalmatamentes.hu (Orion), 06303457051

 

Orion

Orion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orion története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/orion/

Több fotó:http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Orion/