Dalmata Mentés

Orion, a dalmata kan gazdit keres!

Bámulatos fejlődésen ment át Orion ideiglenes befogadóinál az elmúlt három és fél hónapban, most már csak egy igazi saját gazdi hiányzik ennek a szeretetéhes, fiatal dalmata kutyának!
Ideiglenes befogadója beszámolóját olvashatjátok fórumunkon: http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=623

“Oh gazdi, nagyon vár már egy ficsúr!
Nagyon boldogan vesz részt családi rendezvényeken, sőt, főzéseken is, úgy, hogy az étel közelébe sem megy! Ez az egyik hatalmas dolog, amit bemutatott nekünk az elmúlt hetekben . Annyira szeret az emberek közelében lenni, akiktől figyelmet, simit és szeretet kap, hogy már a kaja sem olyan fontos, mint pár hónapja volt.
Már nem ugrál fel, inkább bujkál az ember lába körül. A falatot érzékenyen veszi el, véletlenül sem érne hozzánk. Nincs szökés, nincs próbálkozás a kerítés átlépésére, egyszerűen csak élvezi a napsütést és a békét. Gyerekekkel is teszteltük, totyogós babák mellé még nem, de nagyobbak számára már tudjuk ajánlani.”Orion 2 éves, egészséges, oltott, ivartalanított, microchippel rendelkező dalmata kan kutyus!
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerint http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/ várjuk az alábbi elérhetőségeinkre:
info@dalmatamentes.hu (Orion), 06303457051
Dalmata Mentés

Orion

Orion

Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Orion/

Orion adatlapja: http://dalmatamentes.hu/portfolio/orion/