Dalmata Mentés

Nelli (Pötyi a Szolnoki Állatotthonból) a gondozásunkba került!

Nelli (Pötyi a Szolnoki Állatotthonból) a gondozásunkba került!

Sikerült gondozásunkba venni Nellit, a 10 éves dalmata szukát, akit gazdája adott le a Szolnoki Állatotthonba. Miután jelentkezett egy korábbi örökbefogadó gazdi ideiglenes befogadónak, gyorsan egyeztettünk a szolnoki gondozókkal, akiknek sikerült fuvart szervezniük és elhozták hozzánk Budapestre Nellit. Ezúton is köszönjük a lányoknak a lelkes és odaadó gondoskodást és a fuvart, amely hatalmas segítség volt.
Nelli nagyon kedves, nyugodt volt az érkezésekor, ez később sem változott. Bújós és igényli a társaságot, főként az emberét, de más kutyákkal is nagyon jól kijön, nem bonyolódik konfliktusba és a gyerekeket is nagyon szereti.

Állatorvosnál is jártunk, mert Nelli hasán meg vannak dagadva az emlők és az ízületein is láttuk, hogy nincs minden rendben.
Álvemhességet diagnosztizáltak nála, melyre injekciót és folyamatos kezelést kap, ha meggyógyul ebből az állapotból, akkor rátérünk az ízületi problémákra és az ivartalanításra is.
Kicsit kötötten és nehezen mozog, de ez a megfelelő kezelések után jelentősen javulni fog.

Szereti a kényelmet, a nyugalmat, lakásban nagyon rendesen viselkedik, szobatiszta. Ha egyedül marad, kicsit nyüsszög, nagyon igényli a társaságot akár másik kutya, akár a gazdi személyében. A hosszú sétákat és a lépcsőt nem nagyon bírja fizikailag, de ezt leszámítva nagyon érdeklődő a kinti világban. Kertes házba ajánljuk, házba bejárással, bent alvással.

Nelli jelenlegi kezelése és a rá váró további állatorvosi vizsgálatok után Egyesületünk gondozásában, előzetes ismerkedéssel és szerződés aláírásával fogadható örökbe.
Érdeklődni: 06303457051, info@dalmatamentes.hu (Nelli)

nelli5 nelli15 nelli18 nelli22