Dalmata Mentés

Nelli állapota javul

Nelli az antibiotikumok hatására azonnal jobban lett, kedves, bújik, nagyon vágyik a szeretetre és egy saját gazdára! Gondozója beszámolóját idézzük:

“Már tegnap délutánra kicsit jobban lett a szuriktól, aludt egy nagyot, de a vacsorát sajnos kihányta. Figyeltem egy ideig és abban reménykedtem, hogy esetleg csak a habzsolás miatt történt (Mizóval sajnos gyakran megesik, ha nem áztatjuk neki a kaját.), mostanra úgy tűnik, tényleg csak ennyi volt a baj. Továbbra is jó az étvágya, ma nem hányt, a gyógyszereit szépen megette és iszik is eleget.
Ma hihetetlenül jó kedve van, ég és föld a tegnapi és a mai nap! 🙂  Egész nap jön-megy, itt van a nyomomban, nyikorog, nyavalyog, hogy csak vele foglalkozzam. Amikor pedig leültem a szőnyegre a nappaliban egy kicsit melléjük, az ölembe mászott, mint egy kiskutya és percekig ott feküdt, hogy dögönyözzem. Egészen megható volt látni egy ilyen kis rozzantka, idős kutyát ennyire aranyosan bújni. Nagyon cuki volt!  Tádét megint óránként szétpuszilgatja.
Borzasztóan szeretne feljönni hozzám a kanapéra, de azt nálunk sajnos nem szabad, ezért remélem, valaki olyan jelentkezik majd érte, akivel együtt tévézhet esténként a kanapén. Biztos imádná!
Ahogy Mizó, úgy ő is hihetetlen nagy éhenkórász, rendszeresen kilopkod dolgokat a szemetesből, gond nélkül belebújik az ember tányérjába és szemérmetlenül kunyerál, ha előtte eszik valaki.
Most ennyi jutott eszembe, ha vannak még fejlemények, akkor írok! :)”

Nelliről bővebben: http://dalmatamentes.hu/portfolio/nelli/

Nelli