Dalmata Mentés

Milo gazdát keres!

2022.08.18.Milo gazdát keres!
Milo nyugodt természetű, kedves, nagy termetű 5 év körüli dalmata keverék kan kutya.
Barátságosan és érdeklődően, de visszafogottan közelít az emberekhez. Odajön a simogatásért, de nem ugrabugrál, pedig korát tekintve fiatal kutya, mégis el tud nézelődni csendesen is ha elült az újdonság varázsa.
A falat a mindene, mivel eddigi életében nem volt sosem gondos gazdája, ezért lelkesen tanulna sokmindent ha rátalálna végre az, aki örökbe fogadja és foglalkozna vele. Jutalomfalatért nagyon tud koncentrálni, figyelni.
Legideálisabb számára egy kertes házas gazdi lenne, a hideg hónapokban megoldott megfelelő hőmérsékletű pihenőhellyel és vagy bejárással a lakásba, rendszeres sétáltatással, a pórázt ismeri.
Játékra is kapható, ha megvan a kémia négylábú partnere esetén, egy kis kergetőzésben is szívesen benne van. Kutyákkal összeszoktatható, tud játszani, de alapvetően nem izgága eb.
Méretben hozzá hasonló kiegyensúlyozott, nem domináns kutya mellé szívesen költözne.
A cicákat nem kedveli, kisebb állatok és kisgyerekek mellé előélete miatt nem javasolt.
Aki szeretne egy kedves, puha szőrű, nagy mackószerű pöttyöst, és fordítana időt a tanítgatására, törődne vele most már élete végéig, az a gazdijelölt jelentkezzen érte!
Microchippel és érvényes oltásokkal rendelkezik, féreghajtott, ivartalanított, egészséges kutya.
Előzetes egyeztetést követően Pilisvörösváron látogatható.
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Milo) – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk!
Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/
Milo története honlapunkon olvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/milo/
Dalmata Mentés