Dalmata Mentés

Meglátogattuk Theot, aki nagyon vár egy gazdira!

2021.10.28.

Meglátogattuk Theot, aki nagyon vár egy gazdira!

Meglátogattuk Theot, aki már fél éve él a panzióban (ismét) gazdára várva! Itt már jól ismerik kiskora óta, itt tanulta meg anno az alapokat, és mindig felelősen ellátják, gondoskodnak róla, de ők is jobbat, egy saját családot szeretnének neki, ahogyan önhibáján kívül jelenlegi gazdája is.
Theo erős, jó felépítésű kan dalmata. Energikus, de nem szeleburdi, mint egy kölyök, sőt, nagyon is szófogadó, képzett eb. Mindene a labda, mondhatni labdamán! Teljes koncentrációval várja, hogy eldobja neki az ember a labdát, bravúrosan elkapja és azonnal hozza újabb dobásra, miközben elégedetten csammogja az erős gumit, majd az ember lába elé ejti, és kezdődik az izgatott fókuszálás előlről. Ezt a végtelenségig tudná csinálni, de azt is elfogadja, amikor vége a labdázásnak és elmegy a helyére. Nagyon jó lenne, ha ez a hely családjában, mondjuk a kanapé mellett lehetne és rendelkezésre állna egy udvar vagy kert, ahol minden nap labdáznának vele!
Más kutyák társaságát kifejezetten nem keresi, kisgyerek vagy más állat mellé nem befogadható, ő egyedüli kedvencnek való.

Theo története honlapunon elolvasható: http://dalmatamentes.hu/portfolio/theo/
Több fotó: https://photos.app.goo.gl/uyjvBGDyUNjcUHui6

Gazdijelöltekkel többszöri ismerkedés szükséges, előzetes egyeztetést követően Dunakeszin látogatható.
Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Theo), 06205953165 – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Dalmata Mentés