Dalmata Mentés

Meglátogattuk Lapajt!

Szerettük volna kicsit könnyebbé varázsolni Lapaj és Bori néni mindennapjait, így összegyűjtöttünk számukra egy nagy csomag hasznos holmit: vízhatlan lepedőket, kutya által hordható pelenkát, és törölközőket vittünk nekik, mert Lapaj korából adódóan már előfordulnak balesetek. A vízzáró réteggel ellátott, mosható lepedők különösen jó szolgálatot tesznek, hiszen Lapaj is szereti, ha tisztaság veszi körül. Látogatásunkkor éppen kint napozott puha pokrócán. Bori néni féltő gonddal óvja, gondozza a kisöreget – igazi öröm volt újból megtapasztalni a kettejük közötti szeretetteljes kapcsolatot.

Lapaj

Lapaj

Megérkezett az aktuális ellátmány is, melyet még márciusban rendeltünk Lapajnak (ld. honlapunkon): az érzékeny gyomorra való táp, a kullancs-bolha elleni spot-on, az ízületvédő és a probiotikum is mind hozzájárulnak egészségi állapotához. Bori néni finomakat is főz neki, az erőleves és a főtt husi csodákat tud tenni. Gyenge ízületeire szteroidos injekciót is kapott még márciusban, erre sajnos nem reagált már olyan jól. A mindennapos séták hossza is rövidült, mert hamarabb kimerül az öregfiú, sajnos az utóbbi hetek erős frontjai is megviselik.

Lapaj

Lapaj

Lapaj ellátását élete végéig vállaltuk – két és fél éve támogatjuk speciális táppal és idős kutyák számára fontos kiegészítőkkel, valamint aktuális állatorvosi költségeit is fedezzük – a Ti segítségetekkel!

Köszönjük az eddigi anyagi támogatásotokat, továbbra is számítunk segítségetekre, hogy Lapajnak folyamatosan biztosítani tudjuk a megfelelő ellátást.

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
Paypal-en keresztül: http://www.dalmatamentes.hu/ (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
Közlemény: Lapaj

Lapaj története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lapaj/

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Lapaj/

Dalmata Mentés

Lapaj

Lapaj