Dalmata Mentés

Megkaphatta 2. oltását a másik három kölyök is

A “pécsi mentés“-ből január elején átvett hat kölyökből három kiskutya súlyosan megbetegedett, köszönhetően annak, hogy szaporítójuk nem biztosított állatorvosi ellátást nemcsak a még szülő felnőtteknek, de a nála született kölyköknek sem. Jó néhány hétbe tellett, mire kikezeltettük őket, meg kellett várni a teljes tünetmentességet, hogy folytathassuk oltási programjukat.

Parfé, Piru, Pemma 2. oltás

Parfé, Piru, Pemma 2. oltás

Az állatorvosi viziten teljes kivizsgálást is végeztek orvosaink, megvizsgálták a kiskutyák fejlettségét és mindent rendben találtak náluk, így megkaphatták második kombinált oltásukat.

Táplálásukra különös gondot kell fordítanunk ideiglenes befogadóinkkal együtt, különösen Piru esetében, aki éppen hogy túlélte a súlyos bélgyulladást, mindent megteszünk annak érdekében, hogy mielőbb utolérje testvéreit, Pemmát és Parfét, akik picit nagyobbak, erősebbek nála.

Pemma 2. oltás

Pemma 2. oltás

Mindhárman élénkek, érdeklődőek voltak a rendelőben is, ahol szigorúan a szállítóketrecből figyelhették a külvilágot, ami számukra még mindig veszélyeket rejt, az oltásnak ugyanis idő kell ahhoz, hogy kialakuljon szervezetükben a védelem.
A vizsgáló asztalon nyugodtan viselkedtek, hármuk közül Pemma a leghisztisebb, szereti hallatni a hangocskáját, főleg, ha sajnálkozó hallgatósága is akad. Parfé és Piru hang nélkül, ügyesen viselte a kivizsgálást és a szurit is.
Ideiglenes befogadójuknál hamarosan elhagyhatják a karantént és kimehetnek az utcára, mezőre sétálni is, mely nagy élmény lesz majd számukra, hiszen az élet ezen részét még nem tapasztalhatták meg. A tanulás időszaka folytatódik, megismerkednek a pórázzal és a sétálás szabályaival, közben természetesen a lakásban élést, a szobatisztaságot is tovább tanulják.

Parfé 2. oltás

Parfé 2. oltás

Kérjük támogassátok a kölykök ellátását! Fejlődő szervezetük minőségi táplálást igényel, hogy erősek és ellenállóak legyenek a betegségekkel szemben! A 6 kölyök egy napi száraztáp adagja már több, mint 2 kg, egy zsák táp 6-7 nap alatt elfogy és ezen kívül kéthetente kapják a féreghajtást, sétáltatásuk megkezdésével gondoskodnunk kell a kullancsvédelemről is.

Segítsétek a kiskutyákat, minden kis összeg számít!

Parfé, Pemma, Piru 2. oltás

Parfé, Pemma, Piru 2. oltás

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: info@dalmatamentes.hu
http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
A közleménybe kérjük írjátok be: “Pécsi kölykök”

Minőségben a jelenlegivel megegyező tápadományt is elfogadunk, ezzel kapcsolatosan egyeztetni a kapcsolat@dalmatamentes.hu email címen lehet.

A beérkezett adományokat teljes egészében a kiskutyák ellátására költjük, állapotukról folyamatosan beszámolunk!
Köszönjük!

Eddigi híreink a 6 kölyökről: http://dalmatamentes.hu/portfolio/pecsi-mentes-6-kolyok/
Videók: Youtube playlist

Dalmata Mentés