Dalmata Mentés

Maya próbaidős gazdis

Maya az elmúlt hétvégén elkezdte próbaidejét egy szimpatikus családnál, ami azt jelenti, hogy ha az elkövetkező hetekben is ugyanilyen jól zajlik minden, akkor szerződéssel véglegesítjük az örökbe adást. Érdeklődtek rá néhányan, a jelentkezőkkel való ismerkedés mindig a beérkezett és feldolgozott kérdőívek sorrendjében történik. Két héttel ezelőtt sort kerítettünk néhány személyes találkozásra, és ez pozitív eredményt hozott, így a vele való ismerkedés jelenleg nem lehetséges.
Gazdijelöltjeinek minden körülménye megfelelő a kutya számára, egyedüli kutyusként sok figyelem és foglalkozás jut Mayának, aki már hozzászokott a lakás élethez és az első helyszíni ismerkedések alatt is példásan viselkedett, megvolt a kölcsönös szimpátia:) Az egyetlen nagy kérdés a család cicája Blue volt, hogyan jönnek ki egymással. Ugyan Maya korábban is élt cica mellett, de ez mindig az adott macskán is múlik. A hírek szerint eddig minden nagyon jól alakul, szorítunk Mayának, aki a képeken láthatóan egy percig sem volt stresszes, szorongó vagy bánatos, sőt nagyon élvezi, hogy a központban lehet, elégedetten nyúlik el a séta után és simogattatja magát amikor csak lehet.
Idézünk néhány sort is gazdijelöltjeitől:

“Ezen a hetvegen van nalunk Maya, cicaval probaljuk osszeszoktatani. Mindenre hallgat, ul marad nem stb, a helyet eleg volt egyszer megmutatni neki, es amikor kimentunk az erkelyre egybol odafekudt.
…..mérföldkőhöz érkeztünk kb 2 perce. A Blue odament Mayához és orron nyalta, aki hagyta neki!”

Maya topicja fórumunkon, ahol az előzmények is követhetőek:http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=185

DSC_1004 DSC_1018_ DSC_1023_1_