Dalmata Mentés

Május 20 – szja 1%

2022.05.19.
“Május 20-án éjfélkor jár le az szja-bevallás határideje. Az adóhatóság idén is több millió adózónak elkészítette a bevallását. Mindenkinek érdemes átnéznie a dokumentumot, ugyanis aki nem tesz semmit, annak automatikusan bevallássá válik a tervezete.” …. és semmissé az 1%-a, amit felajánlhat eddig a dátumig egy civil szervezetnek! Nyomjátok a gombot az szja bevallásotok mellett, ne felejtsétek el!
 
Nekünk nincs telephelyünk, nincs egyesületi autónk, nem veszünk fel fizetést, juttatást, semmit. Pici civil szervezet vagyunk, állatbarátok.
Amit adományként tőletek kapunk, abból a gazdátlanná vált dalmaták állatorvosi és tartási költségeit fizetjük gazdásításukig.
Ők nem tehetnek róla, hogy nekik fáj valami, hogy nem kaptak kezelést, gyógyszert, csípik őket az élősködők vagy belül rombolják egészségüket, viszket a bőrük, fáj a foguk, ínyük, hónapok óta sántítanak, hasmenésük, lázuk van, stb. Nem gondoskodtak megfelelően róluk. Amikor hozzánk kerülnek, mi megtesszük, mert nekünk az ő egészségük, jólétük és jövőjük fontos! Az állatorvos pénzbe kerül, a gyógyszer, a vizsgálatok, a táp.
Ha neked is számít egy elárvult pöttyös élete, Te is szeretnél részt venni a mentésükben, most egy gombnyomással megteheted, rendelkezz adód 1%-áról:
 
Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
18268991-1-41
 
www.dalmatamentes.hu