Dalmata Mentés

Maddy, a dalmata szuka gazdát keres!

Ami a találkozón lakótársának, Treffnek sikerült, sajnos Maddynek még mindig nem :( ő még mindig ideiglenes befogadójánál lakik és várja az igazi családot, akinek ő lesz a szeme fénye!

Maddy egy kicsit bátortalan, visszahúzódó (előéletéből adódóan érthető), de egyben kíváncsi és aktív kis termetű ivartalanított szuka kutyus, közepes mozgásigénnyel, aki ideális társa lehetne valakinek, aki akár vihetné is magával dolgozni, jönni-menni, mert Maddy autózni is szeret és igazán nem foglal sok helyet. Jó időben szeret a kertben bóklászni, de a napi sétára is igénye van, jól kijön más kutyákkal és a cicákkal is. Igen fázós, ezért szeretne bejárni a házba, és egy biztonságos, zavartalan fekhelyre is vágyik lehetőleg leendő gazdijainak közelében.
Szobatiszta, egyáltalán nem tesz kárt a lakásban, bár az ehető dolgokat érdemes elpakolni előle, mert hajlamos lopkodni. Nem ugat, nem zajong, nem kölyökkutya ő, de azért tud csintalan is lenni ha akar.
Ideiglenes befogadóinál megtanulta az alap vezényszavakat, ül, fekszik, helyben marad és pacsit is ad ha kérik tőle. Pórázon szépen sétál. Egészséges, jó kondícióban van, de korábbi műtétje miatt a lépcsőzést mellőznie kell.
Kis termete és háttérbe húzódó jelleme miatt kizárólag jól szocializált, jó természetű, kiegyensúlyozott kutyatárs mellé adnánk szívesen, kisgyerekes családoknak nem őt javasoljuk, a hangoskodás, kapkodás nem neki való.
Oltott, féreghajtott, ivartalanított, microchippel rendelkezik.
A kutya jelenleg Pomázon található ideiglenes befogadónál, örökbe fogadása előzetes ismerkedéssel lehetséges.
Érdeklődéseket az örökbe fogadási rendszerünk szerinthttp://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/
várjuk az alábbi elérhetőségeinkre:
info@dalmatamentes.hu (MADDY), 06303457051

Dalmata Mentés

Treff & Maddy

Treff & Maddy

 

 

 

 

 

 

 

Maddy története:http://dalmatamentes.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=509
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Maddy/