Dalmata Mentés

Lizzy (közvetített) gazdis!

Lizzy, a 4 éves dalmata hölgy is megtalálta álmai otthonát! Szeptember óta hirdettük közvetítettként, és januárban eljött az ő napja is: egy kedves pár érdeklődött iránta. Odaadásuk és elkötelezettségük már az ismerkedések során is nyilvánvaló volt, a többszöri látogatást követően Lizzy beköltözhetett leendő otthonába. Korábban vidéki kutya lévén új volt számára minden: a nagyváros látványa, zaja, a forgalom, és a lakásban élés is. De hihetetlenül jól alkalmazkodott a körülményekhez, sőt! Érezhette, hogy betette a popóját a tutiba. Rengeteg foglalkozásban van része, egyre ügyesebb a sétákon, más kutyusokkal is barátkozik, egyre oldottabb a mindennapokban, és ezerszeresen meghálálja a törődést. Nagyon szeretik és ő is nagyon szereti gazdáit – már a kezdetektől fogva csodálatosan egymásra hangolódtak! Lizzy próbaideje lejárt, innentől fogva ő is az örökbefogadott kutyusok táborának büszke tagja. Fogadjátok szeretettel a gazdik sorait:

“Kedves Mentés!

 Nagy örömünkre tegnap lejárt Lizzy próbaideje és jelentjük, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Lizzy nagyon jó kutyus (…) sokan nagyon meglepődnek, hogy milyen szófogadó és mennyire figyel és hallgat ránk, pedig még csak néhány hete vagyunk egy család. Hozzám valamivel jobban kötődik, de Tomit is nagyon szereti. Nekem lesi minden mozdulatom, a lakásban követ, ahová csak tud, és elsősorban hozzám jön oda, amikor játék közben vissza-visszatér hozzánk a futtatóban.
Nagyon sokat tanult az elmúlt hetekben, és a séták 95%-ában remek partner, és már nem ő sétáltat minket, hanem mi őt. 🙂

(…) csak annyit mondhatunk, hogy egyértelműen óriási szerencsénk van a kis hölggyel. Szerintünk biztosan nem véletlen, hogy egymásra találtunk. :)””

Lizzy

Lizzy

A teljes levél és Lizzy története elérhető oldalán: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lizzy

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kozvetitett/lizzy/

Sok-sok boldogságot kívánunk neked és a kedves gazdiknak is, Lizzy! 🙂

Dalmata Mentés