Dalmata Mentés

Lili gazdijelöltes!

Lilinek a napokban látogatói akadtak, méghozzá egykori mentvényünk, Bonnie gazdái személyében. Lili nagyon örült nekik, és pillanatok alatt belopta magát a szívükbe. Magyarországi tartózkodásuk alatt két alkalommal is meglátogatták, hosszasan elbeszélgettek Lili ideiglenes befogadójával állapotáról és a kezeléséről.

Gondozásunkba kerülésekor alapos kivizsgálásra vittük kisöregünket, szívféreg-tesztje sajnos pozitív lett. A szíve ugyan tiszta, de a tüdejében lakó élősködők miatt gyógyszeres kezelésre szorul, melyet ideiglenes befogadói megkezdtek nála, emellett havonta cseppenteni kell rá speciális parazitaellenes cseppet, legalább még két éven át. A kezelés tehát hosszadalmas és gondos odafigyelést igényel. Gazdijelöltjei mindennek tudatában is Lili mellett döntöttek, megfontoltan jelezték felénk örökbefogadási szándékukat.

Lili

Lili

Lilinek egy kicsit még várnia kell a hivatalos intéznivalók miatt, hogy Svájcva utazhasson, ám reményeink szerint a nyarat már új otthonában köszönheti. Addig is rendeltünk számára tápot és idős kutyáknak való táplálékkiegészítőket: foltokban kihullott szőrére vitamindús bőr- és szőrkondícionáló készítményt, az antibiotikum miatt pedig májvédőt és probiotikus pasztát is, melyek támogatják emésztőrendszerét a gyógyszeres kezelés ideje alatt.

A hajdúböszörményi gyepmesteri telepen készült videója szinte a fél országot megindította három héttel ezelőtt, majd a kezdeti lelkesedés hamvába holt… Lili története azonban mégis meseszerű fordulatot vett, örömmel várjuk a folytatást!

Lili története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lili/
Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Lili/

Dalmata Mentés