Dalmata Mentés

Letty, fiatal dalmata keverék szuka, próbaidős gazdis!

Keverék növendékünk néhány hete költözött leendő otthonába, ahol már nagyon várták. Anna több évtizedes kutyás múlttal, felkészülten fogadta Lettyt; annak tudatában, hogy a játékos kis energiabombával bizony lesz teendő. A kezdetektől figyelmet fordítanak a következetes nevelésre, rendszeres testmozgásra a kalandos séták keretében, és örömmel tanulnak, fejlődnek együtt, kutyakiképző is jár hozzájuk.

“Szuper hetünk volt. Cicával egyre jobban vannak, de ez igazából a cicán múlik inkább. Továbbra is nagyokat sétálunk, sokat alszik, hangosan horkol, meg játszik. A héten az első oktatása is megvolt, úgyhogy azóta sokat gyakorolunk. Egyre magabiztosabb szerencsére, és majdnem teljesen szobatiszta. Letty új neve Poppy lett, amire már nagyon szépen hallgat.”

Letty

Letty

Csupa jó híreket kaptunk eddig Lettyről, nagyon okos, gyorsan tanul, egy igazi kis álomkutya! Aktív életet élnek, Anna sokat jár futni, lovagolni és kirándulni, ahova természetesen viszi a pöttyöst is:

“Poppy szuperül van és nagyon szeretjük. Már volt vendégségben, családi ebéden, lovasversenyen, meg hát mindenhol is. 🙂 És, ha épp nem valahol van, akkor itthon alszik, vagy a macskát kergeti. Szerintem a legszociálisabb kutyám, aki valaha volt.”

Élményeit pedig a kanapén pihenheti ki. 🙂 Bízunk benne, minden ilyen jól alakul továbbra is!

Letty adatlapja honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/letty
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Letty/

Dalmata Mentés

Letty

Letty