Dalmata Mentés

Letty, 6 hónap körüli dalmata keverék szuka gazdit keres!

Letty kb. 6 hónapos dalmata keverék szuka tavaly decemberben került gondozásunkba. Elképesztően aranyos, barátságos kölyök, a korának megfelelően játékos és kissé szeleburdi is. Sokat kell még tanulnia, ami a leendő gazdik feladata lesz. Szobatisztaság, lakásban élés szabályai, sétálás pórázon, ismerkedés másokkal, és természetesen az alapvető engedelmesség is ide tartozik. De Letty nagyon okos, figyelmes és tanulékony, örömmel járna kutyaiskolába. Olyan gazdit keresünk számára, aki tisztában van azzal, mivel jár egy kölyökkutya nevelése, tartása a mindennapokban, és vállalja a vele járó teendőket.

Letty második kutyának is ideális. Jelenleg is több kutyával él együtt, szereti a társaságukat, biztonságot nyújt számára, és nagyon szívesen játszik, barátkozik.

Letty

Letty

Letty veszettség elleni és 2 db kombinált oltással rendelkezik, mikrochipes, féreghajtott, ivartalanított, egészséges kölyök. Egyesületünktől fogadható örökbe.

Érdeklődni: kapcsolat@dalmatamentes.hu (Letty) – az érdeklődéseket elsősorban bemutatkozó emailben várjuk!

Kérjük, olvassák el örökbefogadási rendszerünket weboldalunkon: http://dalmatamentes.hu/lang/hu/orokbefogadas-feltetelei/

Letty adatlapja honlapunkon olvasható: http://www.dalmatamentes.hu/letty
Több fotó: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/szuka/Letty/

Dalmata Mentés