Dalmata Mentés

Leila hírei

Fotókat kaptunk Leiláról!
Ideiglenes befogadójánál történt lakás festést is aránylag jól végig asszisztálta…. ha annak vesszük, hogy a festő mesterek által bekészített parizert segített nyom nélkül eltüntetni.
Befogadójával jól haladnak. Leila szobatiszta, pórázképes és behívható! Lakásban is nyugodtan viselkedik. Apró csínytevései pedig egy kis humorral könnyen kezelhetőek, ezek általában az étellel kapcsolatosak. Semmi rosszat nem tudunk elmondani róla. Szerethető, egészséges, szórakoztató kutyatárs. Mi kell még?
Álomgazdi hol vagy???

Leila tökéletes társasági kutya. Ideiglenes befogadója írta:
“A festés és a velejáró felfordulás után végre megtarthattuk az első idei boszipartinkat. Leila is lelkesen részt vett a csajbulin. Természetesen pillanatok alatt elbűvölte a barátnőimet, vigyorgott, nyüzsgött, hízelgett. Élvezte, hogy végre történik valami. És mintaszerűen viselkedett! A konyhában terjedő finom illatok ellenére, könnyedén lehetett irányítani. Türelmesen üldögélt egy matrackán, megvárta, amíg a vendégek megeszik a vacsit, amiből végül természetesen ő is kapott kóstolót. Később a maga módján beszállt a társalgásba.”


Leila is nagyon várja már az igazit! Gazdát keres! Érdeklődni: info@dalmatamentes.hu (LEILA) vagy +36303457051