Dalmata Mentés

Lapaj közel két hete állatorvosi kezelésekre szorul, bent tartották a kórházban

15 éves támogatottunk október végén sajnos nem érezte jól magát, nem csillapodó hasmenés és hányás gyötörte. Gondozója, Bori néni jelezte felénk a problémát, így önkéntesünk azonnal megszervezte Lapaj állatorvosi látogatását 31-ére. A két injekció mellé hipoallergén táplálékkiegészítőt is kapott a kisöreg, melyet sikeresen elfogyasztott. A kezelés hatására átmenetileg jobban lett, ám pár nap múlva visszaesett.

Lapaj

Lapaj

November 6-án, kedden délután ismét elvittük az állatorvoshoz, ahol a fájdalomcsillapító és hányáscsillapító injekciók mellé vitaminokat is kapott. Csináltak cukortesztet és vért is vettek tőle, utóbbi eredményére még várunk. Másnap délelőtt a kiszáradás veszélye miatt infúzióra kellett vinni, ekkor már ott is fogták a rendelőben. Minden azon múlt, el kezd-e magától enni és bent marad-e az elfogyasztott étel. Sajnos fájdalmai is vannak, melyek a gyenge alsó gerincszakaszból eredhetnek.

Csütörtökön este evett már pár falatot, de péntek éjjelre is bent tartották infúziós kezelésre, megfigyelésre. A szteroidos injekciók hatására ismét jobban lett, így szombaton hazaengedték, de csak sonkát hajlandó enni. Egy idős kutya esetében sajnos számolnunk kell a hullámzó egészségi állapottal, bármikor szükség lehet újabb állatorvosi kezelésre, de bízunk benne, hogy Lapaj szép lassan javulni kezd.

Lapaj

Lapaj

Lapaj ellátását csak a Ti segítségetekkel tudjuk finanszírozni. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk számára a minőségi tápot, kiegészítőket és az időről-időre esedékes állatorvosi ellenőrzést, szükségünk van a segítségetekre.

Az október végi állatorvosi kör 11.595 Ft-ba került, az eddigi novemberi kezelések (többnapos infúzió, speciális táplálás és a többnapos kórházi tartózkodás) díja pedig 57.320 Ft-ot tett ki.

A számlákat honlapunkon tekinthetitek meg, összesen 68.915 Ft összegyűjtéséhez kérjük most a Ti segítségeteket!

Kérjük, támogassátok Lapaj ellátását! Amennyiben módotokban áll, kérjük állítsatok be akár pár száz forintos állandó utalást Lapaj részére! Az adományozók teljes nevét kérés esetén szívesen közzétesszük, az adományokról és felhasználásukról rendszeresen hírt adunk, ahogy Lapaj adatlapján is láthatjátok.

Dalmata Fajtamentő Közhasznú Egyesület
K&H 10403923-50526590-88901008
IBAN: HU57 1040 3923 5052 6590 8890 1008
BIC Code: OKHBHUHB
paypal-en keresztül: http://www.dalmatamentes.hu (Donate gomb a weblapunk főoldalán található)
közlemény: Lapaj

Köszönjük!

Lapaj története: http://dalmatamentes.hu/portfolio/lapaj/

Több kép: http://gallery.site.hu/u/dalmatamentes/gazditkeres/kanok/Lapaj/

Dalmata Mentés